Dockers® x Matthias Dandois

Fransız sanatçı ve bisikletçi Matthias Dandois ile Dockers® yeni bir iş birliğine imza attı. Matthias ve Dockers® arasındaki iş birliği, bir stil hikayesinin ötesinde özgün ve arzu edilen bir marka olma, yaratıcılık ve iyimserlik gibi güçlü değerlerin paylaşılmasını da kapsıyor. California’nın ‘cool’ tarzı ve 90’ların sokak giyiminden etkiler, marka ile bisikletçinin mükemmel uyumlu ortaklar olmasına katkıda bulunuyor. 

Dockers® Global CEO’su Santiago Cucci, iş birliğini duyururken şunları söyledi: “Bu iş birliğinden büyük memnuniyet duyuyorum. Matthias bizim için bir bisikletçi olmanın ötesinde güçlü değerlerimizi de paylaştığımız birisi. Özellikle coşkusunu, yaratıcılığını ve kendine özgü olmasını, California’nın ‘cool’ tarzını yansıtmasını çok seviyorum. Matthias’ın Dockers® ile aynı değerleri temsil ettiğinden eminim.”

 

Sportif şık giyimle eş anlamlı bir dünya markası olan Dockers®, insanların diledikleri gibi giyinmelerine öncülük etti. Bu yaklaşım günümüzde her zamankinden daha fazla öne çıkıyor. Dockers® Avrupa Pazarlama Direktörü Johann Bondu ise konu hakkında: “Matthias Dandois ile başlattığımız yeni iş birliğinden gurur duyuyoruz. Matthias, hem olağanüstü bir şampiyon hem sıra dışı bir insan. California ruhumuz ve yaşam tarzımız da Matthias’ın yaşama sanatına, stiline ve özüne mükemmel uyuyor.”  Dedi. 

 Dokuz kez BMX flatland dünya şampiyonu olan Matthias Dandois, üç yıl boyunca hem bisikletinin üzerindeyken hem günlük yaşamında ve iş birliği kapsamındaki özel etkinliklerde markanın zamansız stillerini giyecek. Johann Bondu sözlerine şöyle devam etti: “Dockers® olarak katıldığı tüm yarışmalarda Matthias Dandois’nın giysilerini biz sağlayacağız. Birlikte, şahsen gözden geçireceği içeriklerin oluşturulması da dahil olmak üzere çeşitli projeler geliştireceğiz. Gelecekte daha pek çok sürpriz sunacağımızdan emin olabilirsiniz.” 

 Erkek giyiminde yeni bir ‘cool’ tarza yönelen Dockers®, flatland yarışları ile yol sürüşü arasındaki çizgileri bulanıklaştıran bu samimi, rahat ve son derece çalışkan sporcuyla mükemmel uyumu yakaladı. #DockersCrew

 

 Matthias Dandois heyecan verici iş birliği hakkında  “Benim disiplinimde hareket açısından çok özgür olmak gerekiyor. Aynı zamanda beni gerçekten koruyan giysilere ihtiyaç duyuyorum. Üzerimde Dockers® varken bisikletime bindiğimde bu kombinasyonu/ruhu bulabiliyorum. Malzemeleri üstün kaliteli. Her gün antrenmanlar sırasında zamanımın ne kadarının yerde geçtiğini tahmin bile edemezsiniz. Yeni hareketler yaratmak ve bunları mükemmelleştirmek için her gün kelimenin tam anlamıyla pek çok kez yere düşüyorum. Bu nedenle zamana direnecek sağlam kıyafetlere ihtiyacım var; Dockers® da bunun için mükemmel bir seçim. Bisikletimi kullanırken veya yarışmada giydiğim kıyafetleri günlük yaşamımda da giyiyorum. Arkadaşlarımla bir şeyler içmek ya da bisikletime binmek için üzerimi değiştirmiyorum. Dockers®, bisiklete binerken de günlük yaşamda da giyilmek için yaratılıyor. Şekliyle bir efsane haline gelen chino pantolonları, bisikletçiler ve patenciler arasında ve bizim alanımızda çok popüler. Benim için gayet açık ve net bir karar olan iş birliğimizi resmileştirmeden önce dahi birçok bisikletçi ve patenci gibi ben de Dockers® giyiyordum.”  yorumlarında bulundu. 

 Markanın temel değerleri olan kararlılık, tutku, özgünlük, azim, özgüven ve iyimserlik Dockers® ile Matthias Dandois’yı buluşturdu. 32 yaşındaki dünya şampiyonu Matthias Dandois, on yıldır pek çok zafer kazanıp dünya çapında inanılmaz yeteneklerini ve performansını sergilerken daima özüne sadık kalan ve gelecek neslin efsanesi haline gelen başarılı bir sporcu. 

  Şampiyon, sporu ve tutkusu için dünyayı dolaşırken markanın temel değerlerini yansıtacak. Yeni bir sporun kapılarını açan ve öne çıkaran Matthias Dandois sıra dışı bir sporcu olarak kendi oyun alanındaki kuralları yeniden yazmaya devam ediyor. 

  Matthias Dandois sözlerini şöyle tamamladı: “Bu yeni macera beni çok heyecanlandırıyor Dockers® ile beni parlak bir geleceğin beklediğine inanıyorum. Dockers® kendisini sürekli yeniden yaratan efsane bir marka. Ben de BMX dünyasında sahip olduğum tanınırlıkla kendimi sürekli yeniliyorum. Sporda olduğu gibi moda alanında da başarınızı sürdürmek ve doğru yolda ilerlemek için kendinizi yeniden yaratmanız gerekiyor.” 

 Matthias, ilham veren benzersiz bir marka elçisi olarak ortak değerlerimizi dünyayla paylaşacak.

 

Matthias Dandois hakkında

Dokuz kez BMX flatland dünya şampiyonu olan 32 yaşındaki Matthias Dandois, BMX bisiklet yarışlarını yeni boyutlara taşıyor. Dünyanın her yanında performanslarını sergileyen Matthias, daima potansiyelini aşarak ve kendi disiplininde yeni sınırları zorlayarak on yıldan daha kısa sürede serbest stilin mega starı haline geldi. Üstün performansıyla işinin teknik zorluklarını unutturan Matthias, yeni bir sanat türüne imza atıyor. Bisikletiyle bütünleşen Matthias Dandois, hareketlerine yaratıcılık katmak için bazı riskleri göze almaktan çekinmiyor. Çok çalış, çok eğlen mottosuyla hareket eden Matthias, kariyerine başladığı 2008 yılından bu yana 90’dan fazla ülkeyi ziyaret etti. Zamanını New York ve Paris arasında bölüyor. Oyuncu, model, yogi, dövme tutkunu, kreatif, fotoğrafçı ve kameraman, sporcu gibi pek çok sıfatı olan Matthias, çok sevdiği uzmanlık alanını “sadece bir bisiklete ve bir beyne ihtiyacınız var” sözleriyle tanımlıyor. Matthias’ın bir sonraki hedefi 2024 Paris Olimpiyat Oyunları.

İlgili Makaleler