Doğadan İlham Alan Bioten Artık Türkiye’de

Cilt dostu formülleriyle Avrupa ve Asya’da milyonların beğenisini kazanan Bioten, Türkiye pazarına girişini C Vitamini serisiyle kutluyor. Sadece Gratis’lerde ve web sitelerinde bulunabilen Bioten ürünleri %100 doğal, katkısız ve temiz içerikleriyle çevre dostu bir yaklaşım benimsiyor. Nazik ekstraksiyon metotlarıyla üretilen ürünler cilde mükemmel biçimde uyum sağlıyor.

Yüksek kaliteli cilt bakım ürünlerine uygun fiyatlara ulaşmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak Bioten’le tanışmanın şimdi tam zamanı!
 
Günlük enerji ihtiyacınız için Bioten C Vitamini serisi sizinle!
Son yıllarda cilt bakımının en popüler etken aktif maddelerinden biri olan C Vitamini, Bioten kalitesi ve uzmanlığıyla buluştu. Formülünde %100 doğal portakal ve limon özü bulunan Bioten C Vitamini serisinde Gündüz ve Gece kreminin yanı sıra, aydınlatıcı amino asit ampulleri de yer alıyor. Enerji verici özelliğiyle en yoğun günlerde bile dinlenmiş bir cilt görünümü vadeden Bioten C Vitamini serisi ürünleri, gün boyu enerji ve ışıltı sağlıyor.

C Vitamini Gündüz & Gece Kremi
30 yaş ve üstü kullanıma uygun olan Bioten C Vitamini Gündüz ve Gece kremleri, içeriğindeki yoğun C Vitamini sayesinde cildi doğal bir şekilde yeniler ve aydınlatıyor. Mucizevi C vitamini özü, güçlü bir antioksidan olarak cildin erken yaşlanma belirtilerine karşı savunmasını artırıyor ve cildi oksidatif stres ve DNA hasarından korumaya yardımcı oluyor. Kolajeni sentezleyerek korurken, ince çizgileri ve kırışıklıkları da en aza indiriyor. UV ışınları ve yaşlanmanın neden olduğu pigmentasyona karşı önemli bir bariyer oluşturuyor.

C Vitamini Ampülleri
Işıltılı ve kusursuz bir cilt için koruyucu bir amber cam şişede korunan tek kullanımlık C Vitamini, %5 oranında güçlü bir C Vitamini kompleksi ve cildin parlaklığını artıran, erken yaşlanmayı önleyen, koyu lekeleri ve renk eşitsizliklerini azaltan aydınlatıcı bir amino asit içeriyor.​ Her kutunun içinde toplam yedi adet ampül bulunuyor.

İlgili Makaleler