Doğal Renkleri Makyaj Rutininize Dahil Edin

Flormar’ın sağlıklı, doğal ve aydınlık bir görünüm için özel olarak tasarlanan yeni koleksiyonu “Healthy Glow” doğal renk tonları ve ışıltılı dokulardan oluşan geniş ürün yelpazesi ile tazelikten gelen ışığı tepeden tırnağa güzelliğinize yansıtacak.
Makyaj denilince ilk akla gelen marka Flormar’ın, sağlıklı görünümün getirdiği taptaze ışıltıdan ilham alarak hazırlanan yeni koleksiyonu Healty Glow, ilhamını doğanın saflığından alıyor.

Kendini ve dünyayı önemseyen, sağlıklı, huzurlu ve mutlu hisseden tüm kadınlar için yaratılan Healthy Glow koleksiyonunun ürün yelpazesi, sağlıklı bir cilt görünümü, hafif renklendirilmiş ve çerçevelenmiş gözler, renkli dudaklar, sağlıkla parıldayan tırnaklar için en ideal ürünleri bir arada sunuyor. 

Aqua Primer ile Makyaja Taptaze Bir Başlangıç
Tüm cilt tiplerine uygun olan Flormar Aqua Primer makyaj bazı, yorgun görünümlü cildi pürüzsüzleştirirken aynı zamanda cildini aydınlatır. Cilde ipeksi pürüzsüzlük ve kadifemsi yumuşaklık kazandıran Aqua Primer, özel formülü ile aynı zamanda ciltteki kusurların oluşumunun engellemesine yardımcı olur.
 

Tone Up Cream ile Işıl Işıl Parlayan Cilt
Tone Up Cream, sedef katkılı formülü sayesinde ciltte parlaklık ve doğal ışığı yansıtan bir görünüm oluşturur. İçeriğindeki güçlü botanik özleri sayesinde mükemmel yatıştırıcı ve nemlendirme etkisi sağlar.

 

Hearty Baked Blush ile Yanaklarda Sağlıklı Görünüm
Tüm cilt tonlarına doğal görünümlü renk veren, yüksek pigmentli, mini baked formdaki Hearty Baked Blush allıklar, 3 renk alternatifi ile kolay uygulaması ve kadife dokulu kusursuz bitişiyle öne çıkıyor.

Doğal Ten Makyajınızı Gün Boyu Sabitleyin: Set & Refresh Primer Water
Set & Refresh Primer Water makyaj sabitleyici sprey, içeriğindeki meyve ve bitki özleri ile ciltte gözle görünür bir parlaklık sağlar ve makyajı gün boyunca korur. Makyajını tamamladıktan sonra sabitlemek için uygulanabileceği gibi gün içinde tazelemek için de kullanılabilecek Set & Refresh Primer Water, makyajını hiç olmadığı kadar pürüzsüz gösterecek.

Hepsi Bir Arada Kaş Bazı: Brow Lift Primer
Şeffaf jel formülü ile kaşların görünümünü düzenleyip şekillendirirken aynı zamanda dolgun görünmesini de sağlayan Brow Lift Primer kaş bazı, sonrasında kullanılan ürünlerin de kalıcılıklarını arttırır.

Quartet Baked Eyeshadow ve Beauty Eye Pencil ile Gözler Ön Planda
Yuvarlak ve pratik ambalajındaki 12 renk tonu ve üç farklı renk seçeneği bulunan Quartet Baked Eyeshadow far paleti; baked (fırınlanmış) formu ve ultra ince yapısı ile doğal, yoğun ve sofistike bir göz makyajı için dört farklı tonu tek bir palette sunuyor Shea yağı ve Simmondsia Chinensis tohumu yağı gibi doğal bazlı bileşenlerle formüle edilen Beauty Eye Pencil, dört farklı renk seçeneği ile gözlerde gün boyu kalıcı ve yoğun bir etki sağlayarak göz makyajını tamamlayacak.

Dudaklarda Taptaze Doku ve Renkler
Uzun süre etkili, yoğun, bulaşma yapmayan ve kolay uygulanan bir rujla tanışmaya ne dersin? Yeni Lusty Lipstick ruj, işte tam da aradığın bu etkiyi sağlıyor. Altı farklı renk seçeneği ve kremsi formülü ile dudaklarını kurutmuyor. Avokado ve hindistan cevizi yağının nemlendirici özellikleriyle zenginleştirilmiş, yoğun renk veren Dewy Lip Lacquer renkli dudak parlatıcısı; pürüzsüz, nemli ve parlak dokusuyla rahatlıkla uygulanarak dudaklarını belirginleştirir. 6 renk alternatifi bulunan hafif yapılı ve yapışkanlık hissi vermeyen Dewy Lip Lacquer yüksek pigmentli formülü ile çarpıcı ve yoğun ışıltı sağlar.

Nefes Alan, Renkli ve Bakımlı Tırnaklar için: Breathing Color Nail Enamel & Cuticle Care Cream
Özel formülü ile tırnaklara nefes aldıran Breathing Color Nail Enamel ojeler, sezonun en trend altı farklı rengi ve parlak bitişi ile tırnaklara renk katıyor. İçeriğindeki hızlı emilme özelliğine sahip kayısı çekirdeği ve tatlı badem yağı ile tırnak etlerinin kurumasına ve çatlamasına engel olan tırnak nemlendirme kremi Cuticle Care Cream tırnak bakım kremi bakımlı tırnaklar için vazgeçilmezin olacak.

İlgili Makaleler