Doğanın Gücünü Cildinizde Hissedin

Güçlü, Arzulu, Kararlı
Yeni bir çağ başlıyor. Güzellik çağı, sertifikalı organik cilt bakımı serisiyle doğanın sonsuz gücünü kutluyor. Yeşil teknolojiyle güçlendirilmiş doğal kaynaklı aktif bileşenleri ve %100 doğal kaynaklı kokuya sahip dokuları ciltte muhteşem bir his yaratıyor. Formülünden ambalajına kadar ürünün yaşam döngüsünün her adımını kapsayan sosyal sorumluluk sahibi güzelliği keşfedin.

Yeşil teknolojilerden elde edilen aktif içerikler
Adeta bir açık hava laboratuvarı olan doğa ve çeşitliliği, potansiyelini fark edebilenlere en etkili aktif bileşenleri sunuyor. Ve bu potansiyel, NUXE grubunun uzmanlığının kalbinde yer alıyor.
Bu yeni nesil sertifikalı organik cilt bakımı için NUXE, cildin temel ihtiyaçlarını karşılayan ultra etkili ve doğal kaynaklı aktif içeriklere sahip.

NUXE, yeşil teknolojilerden elde edilen aktif bileşenlere öncelik veriyor. Potansiyelini ortaya çıkarırken çevresel etkileri minimuma indirmek amacıyla her bir bitki için en uygun öz çıkarma ya da işleme yöntemini seçiyor. Elde edilen özler, güzel bir cilt için gözle görülür etki sunuyor.

Hislere ilham veren dokular ve kokular
Doğa bizi şaşırtmaktan ve duyuları uyandırmaktan hiçbir zaman vazgeçmiyor. Hedonizm felsefesini benimseyen NUXE ve NUXE ORGANIC deneyimi, her kullanımda haz ve duyusal bir yolculuk sağlıyor.
Her formül, benzersiz ve %100 doğal kökenli bileşimi olan kokuya sahip. Dokular anında cilde karışıyor, gerçek duyusal bir başarı…

Çevreye duyarlı bir yaşam döngüsüne sahip ürünler
Kuruluşundan bu yana NUXE grubu doğayı korumaya sadık kalmak ve bununla birlikte ürünlerinin doğaya olan etkisini azaltmak için sürekli çalışıyor. NUXE ORGANIC cilt bakım serisinin formüle edilmesi, paketlenmesi, geri dönüştürülmesi gibi yaşam döngüsünün her adımında çevreye karşı sorumluluk göz önünde bulunduruluyor.

“NUXE için doğa, her zaman ilhamın ve inovasyonun temel kaynağı olmuştur. Samimi ve doğal güzelliği odak noktasına alan vizyonumuz kadınların beklentilerine hitap ediyor: İlk olarak doğal güzellik yağlarının öncüsü Huile Prodigieuse®, devamında lider yaşlanma karşıtı doğal cilt bakım serisi ve son olarak 2008’de ilk lansmanı gerçekleşen NUXE Bio-Beauté® ile eczanelerde sertifikalı organik cilt bakım dalında öncüyüz.
Bugün, ektiğimiz tohumların sosyal değişim bağlamında derinlemesine kök saldığını görmekten çok memnunum. Şirketimizin uzmanlığı ve yeşil teknolojideki ilerlemeler, organik kozmetik ürünlerini yeniden yorumlamamıza izin vererek hayallerimizi daha etkili, arzulu ve inançlarımıza sadık kalarak hayata geçiriyor.” Aliza Jabès, NUXE Group Kurucu ve CEO’su

NUXE ORGANIC KOLEKSİYONU
Sertifikalı 10 organik cilt bakım ürününü  performans ve memnuniyet arasında ödün vermeden keşfedin. 

İYİLEŞTİRİCİ GECE BAKIM YAĞI
Sorunlu bölgeleri hedefleyen gece yağı
Pirinç Yağı Özü, bütün gece boyunca normalden kuruya dönük cilde rahatlık sağlamak amacıyla organik bitkisel yağların (Avokado, Susam, Jojoba, Macademya) onarıcı özelliklerini birleştiriyor. Bu birleşim sabah pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt ile kalkmak için doğal beslenme sistemini harekete geçiriyor.

PİRİNÇ YAĞI ÖZÜ
Fransa’da üretilen yeşil özütü ile cildin savunma mekanizmalarını uyarıyor.
Bu pirinç üçlüsü (kırmızı, siyah, beyaz) Fransa’nın Güney’indeki Camargue bölgesinde yetiştiriliyor. Korumalı Coğrafi İşareti ile Camargue pirinci üretim, tanımlama ve izlenebilirlik açısından katı şartnameleri yerine getiriyor. İçerisindeki granüller ise inanılmaz bir vitamin, mineral ve antioksidan kaynağı. En güçlü hidrofilik ve lipofilik molekülleri, çözücü olarak sadece botanik yağ kullanılan oleo-eko-ekstraksiyon yöntemi ile elde ediliyor. Y-orizanol ve fitosterol bakımından zengin olan Pirinç Yağı Özü, gece boyunca cildin savunma ve onarım sistemlerini güçlendiriyor.

ANTİOKSİDAN SERUM
Doğanın Gücü
Doğal stabilize edilmiş C Vitamini ve Chia Çekirdeği Özütü’nün yüksek konsantrasyonlu antioksidan özellikleriyle cilde karışıyor. Canlı cildi koruyup ışıltısını ortaya çıkarırken aynı zamanda günün zorlu dış etkenlerinden koruma sağlıyor. Genç cildin belirtilerini tekrar ortaya çıkarıyor.

Chia Tohumu Özütü
Biyoteknolojiyle güçlendirilmiş antioksidan etki
“Süper gıda” olarak bilinen chia tohumları doğal antioksidan özelliklere sahiptir. Bu doğal özellikler, İtalya’daki uzman bir laboratuvarda biyoteknoloji süreçleri kullanılarak güçlendiriliyor. Bitkinin küçük bir kısmını temsil eden chia botanik hücreleri çoğaltılıyor.  En güçlü polisakkaritleri üretmek için zamk bir fermantasyon işlemine tabi tutuluyor. Elde edilen özüt %100 doğal kökenli ve cildin günlük zorlu dış faktörlere (stres, yorgunluk, kirlilik, duman vb.) karşı direncini arttırmak için doğal antioksidan mekanizmalarını etkinleştirilmesine yardımcı oluyor.

TEMİZLEME SUYU
Temizleme mucizesi
Moringa Tohumu Özütü ile Micellar Su %100 doğal kökenli temizleme tabanı ile pütürleri, sebumu ve kir parçacıklarını ortadan kaldırıyor. Makyajı yüz ve gözlerden etkili bir şekilde temizlerken cildi taze ve ışıltılı bırakıyor. Hem erkekler hem de kadınlar için gerekli bir adım.

Moringa Tohumu Özütü
%100 doğal kaynaklı bir kir temizleyicisi
‘’Mucize ağaç’’ olarak bilinen Moringa, geleneksel olarak suyu arıtmak için kullanılıyor. NUXE bu özelliğinden ilham alarak, Hindistan’da yetiştirilen GDO‘suz bitkilerden elde edilen %100 doğal kökenli bir aktif bileşen seçiyor. Daha sonra Fransa’da özütlerin hidrofilik aktif moleküllerini orijinal formatlarındaki gibi serbest bırakmak için yumuşak bir sulu ekstraksiyon işlemi uygulanıyor. Katyonik proteinler bakımından zengin olan Moringa Tohumu Özütü, kirli partikülleri yakalayarak daha etkin bir şekilde yok edilmelerini sağlıyor.          

IŞILTI VEREN YOĞUN NEMLENDİRİCİ KREM
A vitamini açısından zengin bir keyif
Kadifemsi dolgun dokusu normal ve kuru ciltleri, içerisindeki Narenciye hücreleri ve yumuşatıcı botanik yağlar (Argan, Makademya, Kayısı) sayesinde 24 saat nemlendirici etkisiyle* sarıyor. Cildin doğal ışıltısını canlandırıyor!

Narenciye Hücreleri:
Fransız laboratuvarlarının nem sırrı
Narenciye hücreleri Fransa’daki bir laboratuvarda, pestisitlerden korunarak elde ediliyor. Bu %100 doğal kaynaklı botanik hücreler önce çoğaltılıyor, daha sonra aktif moleküller elde etmek için çeşitli streslere maruz bırakılıyor. Yüksek şeker oranları sebebiyle, etkili bir şekilde nemlendirmek için suyu cildin kalbinde tutuyorlar. Hücreler cilt ile temas ettiğindeyse patlıyor.

ŞİŞLİK VE KOYU HALKA KARŞITI CANLANDIRICI GÖZ BAKIMI
Işık patlaması
Bu zengin balsam hassas göz çevresi alanını korumak, etkili bir şekilde nemlendirmek ve yorgunluk belirtilerini düzeltmek için Breton karabuğdayını ve doğal kökenli E vitaminini birleştiriyor. İnce çizgileri yumuşatıyor, şişkinlik ve koyu halkaları gözle görülür şekilde azaltıyor.

Karabuğday Özütü:
Yeşil teknoloji ile güçlendirilmiş Breton tanelerinin özellikleri
NUXE tarafından seçilen Karabuğday, organik tarım yöntemleri kullanılarak Britanya’da yetiştiriliyor. Geri dönüştürülebilir ve neredeyse sonsuza kadar tekrar kullanılabilir özelliğine sahip, tamamen nötr ve çevreyi kirletmeyen bir çözücü olan süper kritik CO2 kullanılarak el ediliyor. Bu yeşil teknoloji, elde edilen aktif Karabuğday moleküllerinin bozulmadan tutulmasını sağlıyor. Doymamış yağ asitleri ve fitosterol bakımından zengin olan özüt, göz çevresindeki şişkinliği azaltırken nemlendirme etkisini uyarıyor.

CİLT DÜZELTİCİ NEMLENDİRİCİ LOSYON
Mükemmelleştirici deniz bakımı
“Fransa’da Üretilen” Deniz Yosunu Özütü ve doğal kaynaklı Hiyalüronik Asit içeren bu sıvı, nemlendirici etkiyi ve cilt kalitesini her geçen gün optimize ediyor. Kusurları düzeltirken hafif bir dokuyla taze, mat bir görünüm sunuyor.

Deniz Yosunu Özütü
Kusurları düzeltmek için Fransız biyoteknolojisiyle türetilmiş aktif bir bileşen
Brittany kıyılarına yayılan Laminaria Digitata yosununun çok dirençli olduğu biliniyor. NUXE gözenekleri sıkılaştırmaya, kızarıklığı hafifletmeye ve kusurları düzeltmeye yardımcı olan aktif alginatlar açısından zengin bir özüt elde etmek ve alglerin doğal savunma mekanizmasını yeniden üretmek için Fransız bir biyoteknoloji laboratuvarına katıldı.

CİLT MÜKEMMELEŞTİRİCİ RENKLİ NEMLENDİRİCİ
Güzellik çayı ile bakım
Mineral pigmentlerle zenginleştirilmiş eriyen dokusu sayesinde, 24 saat boyunca nemlendiren cilt bakımı* ile tüm gün kalıcı ultra doğal “kusursuz bir cilt” görünümü sunuyor. İnce çizgiler yumuşatılıyor, kızarıklık gizleniyor, ışıltılı ve eşit bir cilt ortaya çıkıyor.

BEYAZ ÇAY ÖZÜ:
“Kusursuz bir cilt” için %100 doğal kökenli destekçi
Paï Mu Tan Beyaz Çay zengin polifenol içeriği ile bilinen en değerli çeşitlerden biridir. Optimum iklim koşullarıyla Asya’da yetiştirilen bitkiler toplanıyor, daha sonra mısırdan elde edilen botanik çözücü ve su ile ıslatılarak Fransa’da özüt hazırlanıyor. Bu yeşil süreçte minimal enerji kaynakları kullanıyor. Kızarıklık ve koyu lekeler üzerindeki etkisi sayesinde cilt tonunu eşitliyor ve ışıltılısını ortaya çıkarıyor.

AYDINLATICI DETOKS MASKE
Sağlıklı bir ışıltı ortaya çıkarıyor
Susam Tohumu Yağı ve Narenciye Özü içeren bu hassas jel, ışıltısını etkinleştirmek için cilde detoks yapıyor. Masaj yapıldığında dokusu, önce bir yağa sonra bir süte dönüşüyor. Göz açıp kapayana kadar taze nefis bir cilt ortaya çıkarıyor.
Susam Tohumu Yağı organik adil ticaret ağından elde ediliyor.
Afrika’daki organik ve adil ticaret çiftçileri tarafından yetiştirilen Susam Tohumları yüksek kaliteli, %100 saf bir bitkisel yağ elde etmek için Fransa’da soğuk preslemeden geçiyor. Sesamin, sesamolin ve E vitamini bakımından zengin, Susam Yağı hücre döküntüsü birikimini sınırlamaya yardımcı oluyor ve yabancı maddeleri ciltten uzaklaştırıyor. 

PEELİNG ETKİLİ TEMİZLEYİCİ MASKE
“Çift etkili” maske
Bu kremsi maske hem fiziksel soyucu (toz meyve çekirdekleri) hem de kimyasal soyucu (%100 botanik salisilik asit) olmak üzere çift peeling etkiye sahip. Cildin dengesini korurken cilt dokusunu temizliyor, arındırıyor ve düzeltiyor.

Toz Kayısı Özü:
Doğal “atıksız” soyucu
Akdeniz bölgesinde yetiştirilen, atıkların azaltılması amacıyla gıda yan ürünlerinden elde edilen organik kayısı çekirdeği Fransa’da toz haline kavuşuyor. Yumuşak ve etkili soyma etkisi için ihtiyaç duyulan tutarlı bir boyut (500 mikron) elde etmek üzere çekirdekler öğütülüyor ve taranıyor.
 
BESLEYİCİ VE YENİLEYİCİ VÜCUT YAĞI
Zevkli bir bakım
Son derece duyusal, narin portakal çiçeği kokusu ve yağsız bitişiyle bu yağ mükemmel bir masaj için kusursuz. Kuru cildi beslemek ve yenilemek için Fındık, Susam, Aspir ve Ayçiçek yağlarını harmanlayarak yumuşaklık, esneklik ve optimum konfor sağlıyor.

FINDIK YAĞI
Soğuk presleme ile elde ediliyor ve temel yağ asitleri bakımından zengin
Yağ, İtalya’da yetiştirilen organik fındıklardan elde ediliyor. Herhangi bir kimyasal madde veya ısı gerektirmeksizin, saflığını garanti eden yeşil yöntemlerden soğuk presleme ile elde ediliyor. Doymamış yağ asitleri bakımından zengin (omega-6 ve 9 dahil) olduğundan cildin bariyer işlevini güçlendiriyor. 
 
CİNSİYETİN ÖTESİNDE
NUXE ORGANIC, tamamen temel bir karma güzellik koleksiyonu sunarak cinsiyet kalıplarını ortadan kaldırıyor. Sade ve zarif görünümleri, %100 doğal, taze kokuları ve etkinlikleri oybirliğiyle takdir edilebiliyor. Çiftler cilt bakım rutinlerini paylaşarak ekolojik bir tutum benimseyebilirler. Banyoda yer tasarrufu…

İlgili Makaleler