Doğru Ayakkabı Seçimiyle Yeni Yıla Işıldayarak Girebilirsiniz

Yeni yıla girerken kendimizi ve sevdiklerimizi şımartmanın en güzel yolu ışıltılı ve göz alıcı kombinlerden geçiyor. Ayakkabı Dünyası’nın Ürün Yönetimi Direktörü Murat Cem Çınar, kış sezonuna damgasını vuran yeni Provoq koleksiyonunu anlattı. Provoq’un güzellik, cesaret ve trend vurgusu ile modanın en güzel halini yansıtan modelleri yeni yılda tüm ayakkabı tutkunlarını bekliyor.

2021’e veda etmeye hazırlandığımız bugünlerde, şehir de yeni yıla hazırlanıyor. Işıltılı sokaklar, gösterişli vitrinler, yeni yıl planları ve elbette modada yeni trendler, arkadaş sohbetlerinin bir numaralı konusu olmayı sürdürüyor. Ayakkabı Dünyası, Provoq modelleriyle kadın ve erkeklere zamansız bir yeni yıl şıklığı kazandırıyor. 
2022’ye parıltıyla girmenin yolu doğru kombin seçiminden geçiyor. Hem yılbaşında hem kış partilerinde özel görünmek isteyenler, modanın ayak izlerini takip ediyor. Yeni yılın yıldızları için tüm gece şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Ayakkabı Dünyası, Provoq’un modern ve kolay kombinlenebilir ayakkabılarıyla kadınları şehrin sahnesine çıkarıyor.

Işıltılı görünüm bu yıl da ön planda

Işıltı, her yıl olduğu gibi bu yıl da kışın öne çıkan trendleri arasında olmayı sürdürüyor. Günümüz modasına hitap eden modelleriyle Provoq; yeni yılda ayakkabı severlerin vazgeçilmezi oluyor. Tarzından ödün vermeyenler, Provoq’un deri ve kumaş detaylı babet, sneaker ve botlarıyla modern kombinlerini tamamlıyor.
Sezonu etkisi altına alan genç duruş; modern bir tavır ve feminen yansımalar ile karşımıza çıkıyor. Stil sahibi kadınların dolaplarında yer alan zamansız parçalardan loafer ve stilettolar, gündüzden geceye her an şık görünmek isteyenlerin kurtarıcısı olarak yılbaşı gecesi başrolü üstleniyor. Mevsim geçişinin ardından rahatlık akımını devam ettirecek bot, postal, çizme ve sneakerlar’a; doğal tonlar, sade ve şık dokunuşlar eşlik ediyor. Siyah, daimi yerini bu sezon da korurken kahve, vizon, koyu kırmızı, koyu yeşil ve beyaz tonlar da sezonun ön plana çıkan renkleri arasında yer alıyor.

Klasik modeller ve smart casual tasarımlar yeni yılın gözdesi

Yılbaşında en şık erkek kıyafetleri, fark yaratan ayakkabılar ile tamamlanıyor. Klasik modeller ve smart casual tasarımlar, yılbaşı gecesi şık görünümden ödün vermek istemeyen erkeklerce tercih ediliyor. Stil sahibi tasarımların ağırlığını hissettirdiği Provoq Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu, klasik ayakkabı, bot, sneaker ve smart casual ürünleri içeriyor. Koleksiyon,  kış renklerinden siyah, gri, kahve, lacivert ve kum tonlarıyla trendleri takip ederken; sneaker’lar haki, lacivert, siyah ve gri renkleri ile özgüvenli erkekler için sadelik ve şıklığı bir araya getiriyor. Hem ofis şıklığını hem de hafta sonları akşam stillerini tamamlayan ilham verici Provoq tasarımları, adımlara tarz katıyor. 

İlgili Makaleler