Dr. Koray Erdoğan’Dan L’Olivetto Restaurant’ta Dostlarına Özel Davet

DR. KORAY ERDOĞAN’DAN L’OLIVETTO RESTAURANT’TA DOSTLARINA ÖZEL DAVET
 

ASMED’in kurucusu ve baş hekimi Dr. Koray Erdoğan, önceki akşam yakın dostlarını açılışına günler kalan yeni markası Ataşehir’deki L’Olivetto  Akdenizli Restaurant’ta verdiği şık davette ağırladı.

İş ve cemiyet dünyasından tanınmış simaların bir araya geldiği davette misafirler L’Olivetto Restaurant’ın Akdeniz mutfağından oluşan yemeklerini deneyimlediler. Şık ve modern tarzı, seçkin lezzetlerden oluşan mutfağıyla Ataşehir’in en yenisi olarak hizmet vermeye hazırlanan L’Olivetto Akdenizli, herkesten tam not aldı. Davetliler, piyano dinletisi eşliğinde yemeklerini yediler.

ÖZEL GECEDE GÜLŞEN’DEN MÜZİK ZİYAFETİ

Yemeğin ardından Gülşen’in eşsiz performansı eşliğinde doyasıya eğlenen misafirler keyif dolu bir akşam yaşadı. Gülşen’in sahnesinin ardından DJ kabinine geçen Ozan Doğulu da eğlenceli bir final yaptı.

Davete katılanlar arasında; Eda-Selim Kosif, Remzi-Sanela Albayrak, Sinan Özen, Hikmet-Ilgın Minare, Emel-Hakan Minare, Nuray-Seray Erdoğan, Dilek Çakır, Kemal-Müge Mataracı, Metin-Nil Helat, Dilara Kızılsu, Pelin Alşan gibi isimler vardı.

İlgili Makaleler