Dua Lipa’nın Minimalist Görünümü

Dün akşam gerçekleşen The Fashion Awards her ne kadar birbirinden ünlü isimlerin şık görünümlerine ev sahipliği yapsa da dikkatimizi çeken isim kesinlikle Dua Lipa oldu. ‘Y2K Kraliçesi’ olarak adlandırmakta bir sorun görmediğimiz Dua Lipa, alışık olduğumuz kelebek desenli crop’ların dışına çıkarak bizi şaşırtmayı başardı!

Siyah korseli bir görünüm ile bizi karşılayan Dua Lipa, uzun siyah elbisesinin yanında tercih ettiği kolluklarla alışık olduğumuzun dışında bir görünüm sergilemeyi başardı. Serbest bıraktığı saçlarının yanı sıra tercih ettiği hafif göz makyajı ile geceye damga vuran ünlü sima, her ne kadar bizi şaşırtsa da gecenin en şık isimlerinden oldu!

Eğer sizde ağır makyaj yerine güzellik görünümünüzde minimalist adımlardan yanaysanız, Dua Lipa’nın güzellik görünümü ilhamınız olabilir. Hafif allık darbeleri ile renklendireceğiniz yanaklarınız, nüde tonlarında rujunuz ve göz pınarlarınıza konduracağınız hafif parıltılar ile işiniz oldukça kolay! Tabii kirpiklerinizi kıvırıp, kaşlarınızı taramayı unutmayın!

İlgili Makaleler