El Yapımı Sabunlar Güzellik ile Buluşuyor

Yolculuğuna Uşak ve Malatya’da, bahçeden direkt pakete geçen ürünleri ile doğal yaşama giriş yaparak başladı. El yapımı doğal sabunlar, kozmetik ürünleri ve doğal gıda ürünlerini topraktan uzaklaşan kişileri toprağa mahrum bırakmamak adına tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Satışlarını e ticaret ile yürüten işletme bu anlamda kullanıcılara kolay ulaşım imkanı tanıyor.

Toprağa sadık kalarak doğanın bereketini tattırmak, şirketin yapı taşı olarak tanımlanıyor. %100 el yapımı doğal sabunlarda, insan cildinde nem dengesini en iyi sağlayan her cilt tipine uygun ve  bitkilerden elde edilen gliserin kullanılıyor. Kraft paketlerde, doğayı kirletmeyen ve %100 geri dönüşümlü ambalajlar ile ürünlerde olduğu kadar paketlerde de doğallığı buluşmaya devam ediyor. Aromaterapi yağlarında analizleri Bezmialem Üniversitesi Laboratuvarlarında yapılmadan tüketici ile buluşma sağlanmıyor. Uluslararası geçerli sertifikalara sahip olan işletme kullanıcılar için güvenirliliği de önceliği haline getirmeye devam ediyor.

Şirket yöneticilerinden Serdar Karakayış “ Uzun vadeli planlarımızda müşterilerimizi daha fazla bitkisel ürünler ile tanıştırarak doğa ile bütünleşmelerine yardımcı olacağız” diyerek yaptıkları geri dönüşüme uygun  bitkisel yaşamın mucizesini devam ettirme isteklerinin önemini vurgulayarak belirtiyor. Gün geçtikçe doğaya dönüşün daha da arttığını ve insanın özünde toprağa uyum sağlamanın olduğunu ekleyerek üretime hız kesmeden devam ediyor.

İlgili Makaleler