Ela Excellence Resort Belek Everland Kids Festival’i

Türk otelciliğinde başlattığı sıra dışı çocuk konseptleriyle ayrıcalıklı bir yere sahip olan ve Nisan 2022 itibariyle yepyeni içerikleri ile sezona merhaba diyen Ela Excellence Resort Belek, geleneksel “Everland Kids Festival”ini bu sene Nickelodeon iş birliği ile gerçekleştiriyor.
 

Ela Excellence Resort Belek, her sene geleneksel olarak düzenlediği; minik misafirlerinin tatilde eğlence, müzik, sanat, gastronomi dolu etkinliklerle unutulmaz anlar geçirdikleri “Everland Kids Festival’ini 20-28 Ağustos 2022 tarihleri arasında düzenliyor. Her sene yepyeni sürprizlerle misafirlerini karşılayan Ela Excellence, festivalin 15. senesine özel olarak dünyanın en büyük çocuk eğlence markası Nickelodeon iş birliğiyle gerçekleştiriyor.

Çocuklar bu festivalde açık havada kurulan eğlence parkurunda fiziksel becerilerini geliştirecek, ilham alacak, öğrenecek, sanat faaliyetlerine katılacak, diğer yandan da çok sevilen Paw Patrol, Ninja Turtles, Dora, Sponge Bob gibi Nickelodeon karakterleriyle mutluluk dolu dakikalar geçirecekler. Nickelodeon’ın tüm karakterlerinin aynı anda yer alacağı ilk etkinlik olan Everland Kids Festival çocuklara kendilerini her alanda özel hissettirecek. Çocuklar, kendileri için özel olarak hazırlanan menülerden, birbirinden eğlenceli aktivitelere kadar adeta en güzel düşlerini gerçek hayatta yaşayacaklar. 

 

Everland Kids World Hakkında
 

Everland Kids World sihirli bir dünyanın kapıları açılıyor

İç ve dış etkinlik alanlarıyla toplam 5 bin metrekare alana yayılan Everland Kids World, çocuk gelişimini destekleyen, deneyim odaklı, eğlenceyi ve öğrenmeyi birleştiren, onların hayatlarına dokunan içeriklerle donatılmış multidisipliner bir yaklaşımla tasarlanan bir dünya. Konsept gelişiminde çocuk psikolojisi ve global çocuk trendleri gözetilerek, bu alanlarda en yetkin uzmanlarından danışmanlıklar alınarak oluşturulan, eğlenceli ve ilham verici programları ile küçük misafirlerin vazgeçilmez dünyası.


 

Her yaş grubu için pedagoglar eşliğinde tasarlanan özel programları olan Baby Club, Mini Club, Midi Club ve Teens Club minik misafirlerine özel içerikler sunuyor. Everland etkinliklerinde çocuklara, deneyime dayalı interaktif öğrenme ve eğlenme imkanları sunduğu gibi, teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek, en son teknoloji ile tasarlanan robotik kodlama eğitim odaları ve interaktif dijital duvarlarda oyun alanları ve sanal gerçeklik gözlük ve ekipmanlarının bulunduğu deneyim odalarının olduğu eğlenceli ve özgür bir tatil yapıyorlar. “Edutainment” konseptiyle oluşturulan Meslek Akademisinde çocuklar doktor, itfaiyeci, dedektif ve arkeolog gibi meslekler seçerek uzmanlar eşliğinde hem öğreniyor hem de eğlenme imkânı buluyorlar.

İlgili Makaleler