En Beklenmeyen Ayrılık Onların Oldu

KizlarSoruyor’un hazırladığı ‘En Beklenmeyen Ayrılık’ konulu anketin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin ayrılığı aldı.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor, güncel anketlerine devam ediyor. Hazırlanan anket ile üyelere ‘Sizce ünlüler cephesinin en beklenmeyen ayrılığı hangisiydi?’ sorusu soruldu.

Ankette oyların yüzde 44’ünü alan Murat Boz ve Aslı Enver çifti şüphesiz ayrılığıyla en çok dikkat çeken çift seçildi. Uzun yıllar mutlulukla sürdürdükleri evliliklerini bitirme kararı alan Mustafa Sandal ve Emina Jahoviç çifti ise yüzde 28 oy alarak onları takip etti. Gençlerin favori çifte Burak Deniz ve Büşra Develi’nin ayrılığı yüzde 22 oy alırken dost kalarak ayrılan Mirgün Cabas ve Tuba Ünsal çifti yüzde 6 oyla dördüncü oldu. 

Ankette kız erkek dağılımında da sonuç değişmedi. Kızların yüzde 37’si, erkeklerin ise yüzde 54’ü en beklenmeyen ayrılık olarak Murat Boz ve Aslı Enver çiftini seçti.

İlgili Makaleler