Eşsiz Boğaz Manzarasıyla Tatilinizin Tadını The Ritz-Carlton’da Çıkarın

Yaz boyunca şehirde kalanlar veya şehirden uzaklaşmadan mola vermek için ideal bir atmosfer sunan Open Air Terrace misafirlerini bekliyor.
Şehirden uzaklaşmadan şehrin tadını çıkarmak isteyenlere özel seçenekler sunan The Ritz-Carlton, İstanbul, açık havuz keyfini, 360 derece İstanbul görünümü, yaz lezzetleriyle buluşturuyor. Boğaz manzarası ve etrafı yeşilliklerle çevrili terası ile ideal bir atmosfer sunan Open Air Terrace, şehirde yaz keyfi yapmak isteyen konuklarını bekliyor.

 

Her gün 09.00 – 20.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayan terasta; güneşlenme alanları ve özel bir bar bulunuyor. Sağlıklı yemek seçenekleri olan menüsü,  havuz başının aperatif tatları, deniz mahsüllü pizza gibi vazgeçilmez lezzetleri, yaz kokteylleri ve serinletici enfes içeceklerin sunulduğu barda, gün boyunca sürpriz tatlar da konukları bekliyor.
Her konuğun kendi alanında doyasıya bir gün geçireceği Open Air Terrace, tüm The Ritz-Carlton, İstanbul, alanlarında olduğu gibi özel yöntemlerle dezenfekte ediliyor. Tüm misafirlerin sosyal mesafe alanlarına özen gösterilen terasta, güneşin ve yenilenmenin tadını çıkararak, eğlenceli bir gün yaşamak mümkün.

İlgili Makaleler