ETS’nin Tatil Fırsatları ile Bu Yaz Kaçmaz

Henüz tatil planı yapmadıysanız, ETS’de sizi bekleyen tatil fırsatlarını değerlendirme zamanınız gelmiş demektir. Ege ve Akdeniz’in en sevilen tesislerinde, cazip fiyatlar ile güzel bir tatil planı yapmak için hala şansınız var! Akdeniz’in iki güzeli Belek ve Kemer, eğlenceli tatillerin adresi Bodrum, muhteşem doğası ile Marmaris ve renkli dünyası ile Çeşme…

 


Kemer

Antalya’da yaz tatillerinin popüler adreslerinden biri olan Kemer, hem gündüzü hem de gecesiyle dolu dolu eğlence vadediyor. Kemer, tarihi değerler ve doğal güzellikler yönünden oldukça zengin. Dalış, su sporları, ATV safari ve cip safari gibi aktiviteler de düşünüldüğünde, Kemer’de tatil yaptığınız günlerde her anı unutulmaz kılmanız mümkün. Tam da hayalinizdeki tatili yaşayabilmeniz için Ultra Her Şey Dahil hizmet sunan tesislerden Sadece Oda konsepti ile hizmet verenlere kadar birçok seçeneğe sahip olan Kemer otellerini ETS’de kolayca bulabilirsiniz.

 


Belek

Geniş kumsalları, berrak denizi ve popüler eğlence alternatifleri ile Antalya’nın en çok tercih edilen tatil beldelerinden biri kesinlikle Belek. Özel plaj alanları, Türk ve uluslararası mutfaklardan lezzetler sunan restoranları ve eğlence olanakları ile öne çıkan Belek otelleri, tatil için sıklıkla tercih ediliyor. Belek’teki golf sahaları da bu spora meraklı olanlar için oldukça popüler. Siz de golf sporunu denemek isterseniz, uygun imkanları ile dikkat çeken otellerden yer ayırtabilirsiniz. ETS fırsatları ile Belek’te her anı dopdolu geçecek tatillere hazır olun.

 


Bodrum

Begonvillerle süslü sokakları ve bembeyaz evleri ile oldukça davetkar bir tatil adresi olan Bodrum, birbirinden güzel koyları ile olduğu kadar hareketli plajları ve eğlencenin hiç bitmediği gece hayatıyla da öne çıkıyor. Ege’nin en sevilen noktalarından biri olan Bodrum’da çok sayıda otel seçeneği bulunuyor. Siz de hayalinizdeki tatil bu yaz gerçek olsun istiyorsanız, konforla konaklayabileceğiniz Bodrum otellerinde yer ayırtabilirsiniz. ETS ile sizi mutlu edecek oteli bulun ve geç kalmadan yola koyulun.

 


Çeşme

Her daim renkli ve eğlenceli bir atmosfere sahip olan Çeşme, bu yaz yine popüler tatil adresleri arasındaki yerini alıyor. Hem şık hem otantik mekanlar, eşsiz plajlar, renkli gece hayatı ve çok daha fazlası burada sizi bekliyor. Çeşme’de tatil yapmak ve buraların kendine has ruhunu doya doya yaşamak için bu yaz Çeşme otellerinde yerinizi ayırtabilirsiniz. ETS ile aradığınız oteli hemen şimdi bulmaya ne dersiniz?

 


Marmaris

Yeşilin ve mavinin en güzel tonları ile buluşma imkanı sunan Marmaris, unutulmaz bir yaz tatili için harika bir seçenek. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun oteli kolayca bulabileceğiniz Marmaris’in birbirinden güzel koylarında tatil yapmanın keyfi bambaşka. Eğlenceli gece hayatıyla da oldukça cazip bir adres olan Marmaris, tüm güzelliğiyle sizi bekliyor. ETS ile Marmaris otellerinde yerinizi hemen ayırtın!

 

İlgili Makaleler