Fahriye Evcen Bakım Sırlarını Paylaşıyor

Güzellik Dolu Bir Cildin Sırrı
En büyük güzellik sırrının düzenli bir şekilde cildine bakım yapmak olduğunu vurgulayan Fahriye Evcen, cildinin parlak ve pürüzsüz görünümü için düzenli olarak L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı kullanmayı tercih etiğini söyledi. “Cildine güzellik dolsun” mesajını veren başarılı oyuncu, ”Son zamanlarda birçok kişiden “cildine bir güzellik gelmiş” yorumları alıyorum, aslında sırrım son zamanlardaki favorim L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı serisi.” dedi. Hyaluronik asit’in cilt bakımında yer alması gereken önemli bir içerik olduğunu vurgulayan Evcen, iki çeşit Hyaluronik Asit içeren L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı’nı tercih ediyor.

Reklam filminde güzelliği, pozitif enerjisi ve özgüveni ile büyük beğeni toplayan Fahriye Evcen, L’Oréal Paris ailesiyle yepyeni bir reklam filmi çekmenin heyecanı ve mutluluğu içinde olduğunu belirtti.
 

 

L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı ile Cildine Güzellik Dolsun
Fahriye Evcen’in de tercih ettiği L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı’nın farkı, formülünün iki çeşit Hyaluronik Asit içermesi. Yüksek Moleküler Hyaluronik Asit cildin parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlarken Mikro Moleküler Hyaluronik Asit cildi nemlendirerek dolgunlaştırıyor ve daha genç görünmesini sağlıyor. Gündüz, gece, göz kremleri ve kağıt maskeden oluşan Hyaluron Uzmanı serisi uzman bir cilt bakım rutini sunuyor.

İlgili Makaleler