Fairmont Quasar Istanbul’un Eşsiz Dünyasını Keşfedin

Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont’un Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar Istanbul, yerel otoritelerin yönlendirmeleri ve global Accor ALLSAFE programı kapsamında kontrol, denetim ve belgelendirme hizmetlerinde dünya lideri kuruluş Bureau Veritas’la yaptığı işbirliği neticesinde tertemiz bir sayfa açarak hijyen ve güvenlik standartlarına yeni bir boyut kazandırıyor.
Daha da güçlendirilirmiş tedbirlerle Ağustos 2020’de tekrar kapılarını açacak olan Fairmont Quasar Istanbul, yaza öze alternatifleriyle bu yıl da şehirde tatilin vazgeçilmez adresi olacak.

İstanbul’un En “cool” Havuzu Ukiyo’da Yaz Serinliği
Fairmont Quasar Istanbul’un beşinci katında yer alan ve Japonca “yüzen dünya” anlamına gelen Ukiyo, Marcel Wanders imzalı sıra dışı tasarımı, eşsiz Boğaz ve kent manzarası ve bu manzaranın sonsuzluğuna vurgu yapan yüzme havuzu ile bu yaza da tatlı bir esinti katacak. 
Kapısından girer girmez konuklarını bambaşka bir dünyanın içine çeken Ukiyo’da, güne sonsuzluk havuzunda birkaç kulaçla başlayabilir, havuz bardan leziz atıştırmalıklar ve harika kokteyller ile devam edebilirsiniz.
Hafta sonları ise, yüzmeden sonra şezlongunuza servis edilen tepsi brunch’ıyla, şehirde yazın tadına varırken, gün boyu bronzlaşıp muhteşem bir gün geçirebilirsiniz.

Aila’da Bahçe Keyfi
Türk mutfağının lezzet mirasının kusursuz bir servis anlayışı ile birleştiği Aila, misafirlerini bahçe keyfine davet ediyor.
Baharat kütüphanesi ve özel sunumlarının yanı sıra eşsiz tatlarıyla dikkat çeken mezeleri ve rakı barı ile şehrin sevilen Türk restoranı Aila, sıcak yaz günlerinde serin bir bahçe keyfi için ideal bir ortam sağlıyor.
Şef Emre İnanır’ın imzasıyla Türk mutfağının geleneksel tatlarını lezzet tutkunları ile buluşturan Aila, Türkiye’nin dört bir yanından coğrafi işaretli ürünlerle oluşturulmuş menüsüyle, misafirlerine unutulmaz bir lezzet şöleni yaşatacak. Aila bu sezon sadece akşam yemeğinde değil öğle yemeğinde misafirlerini ağırlayacak.

İlgili Makaleler