Falconeri 2021-22 Sonbahar-Kış

Falconeri’nin Sonbahar-Kış 21/22 koleksiyonu rahat ve sakin bir hayat tarzından ilhamını alıyor ve kusursuz, sofistike tasarımlar ile eforsuz şıklığı yansıtmayı başarıyor. İskandinavya’nın yavaş ve huzurlu yaşam tarzından esinlenen Falconeri Nordik felsefeyi sonbahar-kış koleksiyondaki her parçada gösteriyor. Yumuşak, vücudu saran parçaları günlük yaşamınızın her anına adapte edebileceksiniz. Yüzde yüz saf kaşmir gibi en değerli ve eşsiz materyeller ile tasarlanan parçalar tarzınıza modern bir şıklık verecek.
 
 
Kolay giyilebilir elyaflar, ince kaşmir kullanımı ve sofistike renk paleti ile Falconeri sizi adeta içsel bir gezintiye davet ediyor. Koşturmalı hayat tarzımıza bi rara vermeyi, farkındalık kazanmayı bize yeniden hatırlatmayı başarıyor.
 
Her koleksiyonun olmazsa olmazı, Falconeri’nin imzası haline gelen ultralight cashmere koleksiyonu her sezon olduğu gibi daha Pratik olarak yeniden yorumlanıyor. Bol dökümlü üstler, yumuşak ve vücudu saran sweatshirt’ler, maskülen tarzda yün kazaklar… her bir parça günlük yaşamınıza rahatlık ve konfor getirmeyi amaçlıyor.  Falconeri seçtiği sıcacık renk paleti ile tarzınızı da elden bıraktırmıyor.
 
Konfor ve rahatlık seçimi feminenlikten uzaklaşmamız gerektiği anlamına gelmiyor. Çiçek printleri, jakarlar, hafif lame detaylar ile Falconeri dişiliğinden ödün vermiyor. Yumuşak ve romantik kesimli kazaklar vanilya, su mermeri renkleri ve çiçek printleri ile sıcak ve şık bir havamaya bürünmeyi başarıyor.
 
Daha soğuk kış aylarına geçerken de Falconeri ultra-soft cashmere koleksiyonunu yeniden yorumluyor. Daha yumuşak ve daha çok sarmalayan yeni tarzları ile bisiklet yakalar ve polo yakalar karşımıza çıkıyor. Falconeri’nin kullandığı elyaflar şaşırtıcı bir rahatlığa sahipken renkler de aynı havayı yansıtıyor.
 
Falconeri bu rahat havayı dış giyiminde de Sezonun olmazsa olmazı olan ceketi ile devam ettiriyor. Falconeri tasarım kimliğinde yeni bir yolculuğua çıkıyor ve yeni bir lüks algısı yaratıyor. Çift taraflı, kolsuz ceketi kaşmir olma özelliği ile öne çıkıyor ve suya dayanıklı teknik özellikleri ile de her koşula uyum sağlamayı başarıyor. Kapüşonlu ceketi ise Falconeri koleksiyonunda da yerini alıyor. Her ana uygun tarzı sayesinde sokaklarda hem şık hem de rahat olmanıza yardımcı olacak.
 
 
Koleksiyonun renk seçimi ise aklımıza ‘sofistike’ kelimesini getiriyor. Su mermeri, açık vanilya, rom renkleri zarafet ve zamansızlık hissini arttırıyor. Falconeri bu renklerin dışında ayrıca daha canlı renkler de öneriyor. Yeşilin ve mavinin birçok tonu hırka ve kazakları süslüyor. Macenta, eflatun, odun kırmızısı, çay pembesi ve açık kahverengi gibi diğer renkler de Falconeri’nin sonbahar-kış 2021/22 koleksiyonunu mükemmeleştirmeyi başarıyor.
 
 

İlgili Makaleler