FashFed Sonbahar – Kış Kampanyası

FashFed, bünyesinde yer alan moda markalarıyla birlikte yaratıcı bir kampanya çekimi gerçekleştirdi. Markanın “sezonunda orijinal moda” felsefesinden yola çıkan kampanya çekiminde Nike, Lacoste, Calvin Klein, The Kooples, UGG, Levis, Converse gibi global markalar sezon trendleriyle birlikte FashFed dünyasına has bir biçimde yorumlandı.
 
FashFed, kış aylarının göz alıcı stillerini yeni kampanya karelerinde idealize ediyor. Elegan stiller, maksimal kalıplar, ton sür ton silüetler ön plana çıkarken; yaratıcı ve şehirli FashFed insanı iddiasını ortaya koyuyor.
 
Ekim ayında yayınlanan kampanyada, FashFed bünyesinde yer alan markalar yaratıcı bir biçimde kombinlenerek ortaya cazibesi yüksek, renkli personalar çıkıyor. Moda federasyonunun stil kodlarını sunan kampanyada turuncu ve mavinin cesur kombinasyonları, crop hoodilere eşlik eden paraşüt eşofman altları, şapkalar ve aksesuarlar, sezon trendi tek ton beyaz looklar FashFed’in sezon trendleri konusunda bir adım önde olacağının işaretini veriyor. FashFed, sezonun en hit ürünlerini yine sezonun en trend ürün ve renkleriyle ustalıkla birleştirerek bünyesinde yer alan markalara ve ürünlere dikkat çekmeyi hedefliyor.
 
Renkli zeminlerin, sert ışıkların ve gölge oyunlarının kullanıldığı kampanya çekiminde FashFed dünyasının özgüvenli ve şık ruhu yakalanıyor. FashFed, federasyon üyelerine modadan fazlasını vadettiğini yeni kampanya çekimiyle birlikte yeniden hatırlatıyor.
 

İlgili Makaleler