FIFA 2022’den İlhamla Tasarlanan Adidas Numbersup Koleksiyonu İle Tanışın

Gerçek ve sanal dünyayı bir araya getiren NUMBERSUP koleksiyonu, EA SPORTSTM FIFA 22’deki mümkün olan en yüksek oyuncu sıralama sayısı 99’dan güç alıyor. EA SPORTSTM FIFA 22‘nin oyun kültürünün ilham verdiği yeni serinin modellerinin her birinde, cesur ve dinamik renkler eşsiz tasarıma eşlik ediyor.
 
Hafif yapısı sayesinde NUMBERSUP X SPEEDFLOW, futbolun en hızlı deneyimini yaşatmak için tasarlandı. Oyuncuların topa dokunuşlarını geliştirmelerini sağlayan NUMBERSUP COPA SENSE, top vuruşunu bir sonraki seviyeye taşıyor. NUMBERSUP PREDATOR FREAK ise kontrolü kendisinde tutmak isteyen oyuncular için üstün top kontrolü sunuyor.
 
adidas Futbol Kıdemli Ürün Müdürü Artur Markowski ürünle ilgili şunları söyledi: “NUMBERSUP, FIFA’nın ruhunu sahada göze çarpan cesur bir tasarımla gerçek dünyaya entegre eden heyecan verici yeni bir ürün. FIFA Reytingleri oyuncular için çok güçlü bir motivasyon ve 99 olabilecek en iyi reyting. FIFA 22 ile yeni iş birliğimiz, her oyuncuya performanslarının zirvesine ulaşmaları için ilham verecek. Tasarladığımız kramponların sahadaki oyuncular için de aynı etkiyi yaratacağını umuyoruz.”
 
adidas’ın önde gelen atletleri Ferran Torres, Jude Bellingham, Lena Oberdorf, Joao Felix ve Catarina Macario tarafından giyilecek olan NUMBERSUP X SPEEDFLOW, NUMBERSUP COPA SENSE ve NUMBERSUP PREDATOR FREAK, 22 Eylül’de adidas.com’da ve seçkin mağazalarda satışa sunuldu.
 
Daha fazla bilgi için lütfen www.adidas.com.tr adresini ziyaret edin.

İlgili Makaleler