Florence by Mills: Z Kuşağının Yeni Makyaj ve Bakım Markası

Kylie Jenner, Rihanna, Kylie Minoque, Selena Gomez, Ciara ve Lady Gaga’dan sonra Millie Bobby Brown da cilt bakımı ve makyaj ürünleri markasını piyasaya çıkarıyor. 
15 yaşındaki yıldız Millie Bobby Brown, geçtiğimiz gün kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla yeni bakım markasının piyasaya çıktığını duyurdu. “Kullanması hem eğlenceli hem de çok kolay” diyen yıldızın markasındaki tüm ürünler vegan, ayrıca hiçbiri sülfat ve paraben içermiyor. 
Markanın isminde geçen Florence, Millie Bobby Brown’un büyük büyükannesinin ismi, Mills de kendisinin takma adı. 
Yıldız, son birkaç yıldır setlerde ve galalarda deneyimlediği makyaj ve bakım ritüellerinden yola çıkarak, özellikle genç ciltler için ürün tasarlamaya dikkat ettiğini belirtiyor. 

Markanın orijinal Instagram hesabında yayınladığı fotoğrafta yer alan rimel, pudra, allık, yüz peelingi, yüz misti ve dudak balmının ambalajlarının hepsi leylak tonunda. Ayrıca ürünlerin “Look Alive” ve “Zero Chill” gibi eğlenceli isimleri var. 

so here it is, florence by mills. literally the love of my life, i cant begin to explain the love i have for this and how hard but crazy excited i was to create it. 2 years of creating a beauty and skincare brand jeez… that’s a long time to keep a secret but now i can finally share the news with u all !! thanks for all the love and support you guys give me every single day, ohhh and also follow @florencebymills ily ♡

1.7m Likes, 27.9k Comments – mills (@milliebobbybrown) on Instagram: “so here it is, florence by mills. literally the love of my life, i cant begin to explain the love i…”

Yıldızın markasındaki favori ürünleri ise: Light Skin Tint ve göz altı nemlendirici pad maskeler. 
26 Ağustos tarihinde satışa sunulacak ürünlerin fiyatları $10-$34 arasında değişiyor. Yıldız kazancının bir kısmını Olivia Hope Vakfı’na bağışlayacak. 

 

İlgili Makaleler