1/2 su bardağı Raya Organik köftelik bulgur
1/3 demet Raya Organik taze nane
1/2 demet Raya Organik taze maydanoz
2 Raya Organik limon
1 kahve fincanı Raya Organik zeytinyağı
1 tatlı kaşığı Raya Organik tuz
2 Raya Organik kivi (1 tanesi üstünü süslemek için yuvarlak dilimlenecek)
1 Raya Organik armut
1 Raya Organik elma
1 Yarım su bardağı köftelik bulguru yarım bardak su ile ıslatın. Naneyi ve maydanozu ince kıyın. Köftelik bulgur ile hepsini karıştırın. İki limonun suyunu sıkın. Limon suyuna zeytinyağı ve tuz ekleyerek sos kıvamında karıştırın. Sosu köftelik bulgur ile harmanlayın. 2 Birer kivi, armut ve elmanın kabuklarını soyun. Hepsini küçük küpler halinde doğrayın. Bu meyve karışımını harmanlanmış bulgur ile karıştırın. 3 Enerji dolu tabuleniz servise hazır! Daha renkli bir sunum olması için 1 kiviyi yuvarlak dilimler halinde keserek üstünü süsleyebilirsiniz (Damak tadınıza göre limon suyu, tuz ve yağı azaltıp çoğaltabilirsiniz).
Sosyal Medyada InStyle
Abonelik
12 Aylık InStyle Aboneliği Sadece 300 TL
InStyle'ın i-Pad versiyonuna yıllık 32,99 TL'ye abone olabilirsiniz