12 Hırka Kombin Önerisi

Krem rengi hırkalar en çok tercih edilenler arasında. Yüksek bel açık renk jean‘inizin üstüne giyeceğiniz oversize bir hırkayla sportif görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. 

Fotoğraf: @​barbarakristoffersen

Bella Hadid hırkalarını muhteşem kombinliyor. Sokak stilinde oldukça rahat göünen Bella, kumaş pantolonuyla hırka kombinlemeyi tercih etmiş. Siz de şapka takarak görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. 

Hırkalarınızı bra’larınızla kombinleyebilirsiniz. Hem şık hem de sade bir görünüm sağlayacaksınız.

Hırkalarınızı elbise şeklinde kullanayı denediniz mi? Eğer denemdiyseniz, şimdi tam zamanı. Uzun çizmelerinizle muhteşem görüneceksiniz.

Hırkalarınızla deri pantolonunuzu kombinlemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca bu yarım hırkalar, oldukça şirin ve tarz bir görünüm elde etmenizi sağlayacak. 

Gigi Hadid koyu tonların gücünü kullanmış. Diz üstü jean giymeyi sevenlerdenseniz, üstüne giyeceğinizi ince bir hırkayla sokak stilinizi yansıtabilirsiniz. 

Bol paça kumaş pantolonlarınızı, uzun hırkalarla kombinlemeyi deneyebilirsiniz. Eğer dikkat çekmeyi seviyorsanız canlı renkleri kullanmayı deneyin. 

Kaia Garber sizce de çok zarif görünmüyor mu? Siz de jean ve hırka kombinlerinize fular ekleyerek bu görünümü sağlayabilirsiniz. 

Çiçek desenleri her şeyde güzel durduğu gibi hırkalarda da muhteşem görünüyor. Boğazlı bir kazak üstüne bu tarz desenlerde hırkalarınızı kombinlemeyi deneyin. 

Skiny jean ve hırkanızla akşam kahvesine çıkmaya hazırsınız. 

Fotoğraf: @​pepamack
 

Siyah yüksek bel pantolonlarınızı kısa hırkalarla kombinlemeyi deneyin. 

Fotoğraf: @​rit_harvey

Hırkalarınızda da kamuflaj desenlerini tercih edebilirsiniz. 

İlgili Makaleler