1990 ve 2000’li Yılların Filmlerinden Hafızalara Kazınmış Pijama Trendleri

Evde kalmaya çalıştığımız ve mecbur kalmadıkça dışarı çıkmadığımız sosyal mesafe günlerinde modumuzun yükselmesi ya da Zoom toplantıları için hazırlanmıyorsak genelde pijamalarımızla oluyoruz. Şu sıralar modayla alakalı yaptığım araştırmalar dahilinde evden çıktığımızda pijamaları sokak stiline uyarlama trendini bir kez daha göreceğimizi düşünüyorum. Romantik ipek bluzlar, puantiye desenli pijama gömlekleri ve havalı terlikler 2020 yazında sıkça karşımıza çıkacak. 
İşte tam da bu yüzden kendi zamanına damgası vurmuş birkaç filmin ikonik pijamalarını bir araya getirdim, kim bilir belki birilerinin stil ilhamına ihtiyacı vardır. 

Jenna Rink ile başlayalım. 13 Going 30 filminin baş karakteri Jenna, 30 yaşına uyandığı ilk gün romantik ve havalı bir gecelikleydi. Karakterin renkli uyku maskesiyse asla modası geçmeyecek bir parça. 

Kirsten Dunst, Sofia Coppola’nın yönetmenliğini üstlendiği The Virgin Suicides filminde kırlarda vakit geçiren romantik kız imajını tamalayan çiçek desenli bir elbise taşıyordu. Gardırobunuzda Lux Lisbon ilhamına ihtiyacınız varsa Sleeper Atlanta keten elbise tam size göre. 
 

Winona Ryder çiçek desenli pijamalarıyla çabasız ev şıklığının tanımı olarak karşımızda duruyor bu karede. Belki de Angelina Jolie’nin yanında oturuyor olmasının yansıttığı cool havayla bir ilgisi vardır, kim bilir. 

Loft Pijama Takımı 
 

Britney Spears 2007 yılını atlattıysa biz de bu sosyal mesafe günlerini ev stilimiz için ilhamı ondan alarak atlatabiliriz! 

Ganni                                                                                     Sleepy Wilson

Asla ama asla Carrie’nin uyumadan önce Mr. Big’e Love Letters of Great Men kitabını okurken giydiği ipek, mor pijamasını ve o inci kolyesini unutmayacağız.
“Ever thine, ever mine, ever ours.” 

Shein                                                                                     Baublebar 

İlgili Makaleler