2020 İlkbahar-Yaz Sezonunun Pantolon Trendi

Her kadın yılda en az üç tane jean alıyor. Farklı kalıpları, kumaş türleri ve modelleriyle jean’ler kadınların gardıroplarının vazgeçilmez parçası diyebiliriz. Bunun yanı sıra kolay kombinlenebilir olması ve konforunuzdan ödün vermeden hayatınızı devam etmenize izin vermesi jean’lerin gözümüzdeki değerini daha da arttırıyor.
Arkadaşlarınızla dışarıya mı çıkacaksınız? Jean! Toplantıya mı gidiyorsunuz? Jean! Çabasız şıklığı yakalamaya mı çalışıyorsunuz? Jean!
Derken derken, sürekli değişen modada tahtını kimselere kaptırmadan emin adımlarla zirveyi zorlayan puantiyeyi gözden kaçırabilirsiniz. İşte bu noktada sizin için harika önerilerimiz var.
Isınan havalar ve değişen sıcaklıklarla birlikte stilinizde de değişikliklere gidebilirsiniz; örneğin, kot pantolonlarınızın yerini puantiye desenli pantolonlara bırakabilirsiniz. Desenin uzun zamandır trend olması ve bunun yanı sıra Marc Jacobs, Rodarte, Carolina Herrera gibi birçok markanın podyumunda görmemiz puantiyenin popülerliğini kaybetmeyeceğinin habercisi.
Ayrıca konforunuzu bozmadan birçok parçayla puantiyeyi kombinleyebilirsiniz. Çizgiler, grafik ve hayvan desenlerinin yanı sıra düz basic görünümler için de puantiye desenli pantolonlar oldukça elverişli.

  • Hafta Sonu Görünümleri

Hafta sonu dendiğinde akla rahat edeceğiniz ve keyfinize bakacağınız etkinlikler geliyor. Bu da demek oluyor ki spor şıklıktan yanayız. Puantiye desenli pantolonunuzu dik yaka kazaklarla, gri, beyaz ya da siyah basic tişörtlerle kolaylıkla tamamlayabilir ve sneaker giymeyi deneyebilirsiniz.

  • Ofis Şıklığı

Ofisinizdeki giyim kodu resmiyetten yanaysa bile puantiye sizin profesyonel görünümünüzü aşağı çekmeyecek, garanti veriyoruz. Yüksek bel bir puantiye desenli pantolon tercih edip manşet yaka beyaz gömlek kullanarak sade ve klasik bir görünüm yakalayabilirsiniz. İddialı bir görünüm içinse puantiye desenli pantolonunuzu leopar desenli bir bluzla kombinleyerek siyah blazer ceketinizin resmiyetini de görünümünüze eklemeyi unutmayın. İşte şimdi hem öğleden sonra toplantınıza hem de iş çıkışı arkadaşlarınızla yapacağınız buluşmaya hazırsınız.

  • Parti Zamanı

Puantiye desenli pantolonunuzu partiye görünümünüze uyarlayabilirsiniz! Şaşırdınız mı? Eğer yemekle başlayıp dansla devam eden bir etkinlikteyseniz pantolonunuza zıt renkte kaliteli saten bir bluz tercih etmenizi öneriyoruz. Bunu yalnızca siyah beyaz kontrastlığı olarak düşünmeyin, dilediğiniz rengi görünümünüze dahil edebilirsiniz.
 

İlgili Makaleler