2020’de Çok Konuşulacak Güzellik Uygulamaları

Son birkaç yıldır iyisi kötüsü, yararı zararı çok tartışılan fakat buna rağmen kullanılan makinelerin hızla geliştirildiği ve birbirinden farklı teknik uygulamalara geçildiği lazer epilasyon konusu 2020 yılında da gündemde kalmaya devam edecek. Teknoloji sayesinde artık lazer epilasyon uygulamaları çok daha acısız.

Akrilik ve jel tırnaklardan sonra yeni trend! 1980’li yılların tekniği günümüzle kavuştu desek yanılmış olmayız. UV ışığı ya da akrilik gibi yan malzemelerin yerinde pigmentli pudra gerektiren bu teknikle manikürünüzün çok daha kalıcı hale geliyor.

Solaryumun zararlarını artık hepimiz biliyor ve neredeyse hiçbirimiz solaryum merkezlerine gitmiyoruz.  Bunun yerine 2020 yılında, güzellik merkezlerinde sprey bronzluk uygulamalarıyla karşılaşacağız.

Asya ve Avrupa’da oldukça yaygın olan bu teknik temelde kalın kaş modasının bir ürünü. 2020 yılında da kaşlar kalın kalmaya devam edecek. Ombre kaş pudralama tekniği sayesinde kaşınızın doğallığını bozmadan kalın hale getirebilirsiniz.

Yaşlanma belirtilerinden kurtulmanızı sağlayan botoks uygulamaları uzun bir süre daha gündemde. Artık sadece kırışıklıklarınızdan kurtulmanızı sağlamıyor, minik botoks uygulamalarıyla dilediğiniz kaş mesafesine sahip olabilir, hayalinizdeki gülümsemeye kavuşabilirsiniz.

Birden bire ortaya çıkan bir uygulama değil kaş, bıyık ve favori bölgelerine lazer uygulaması. Halle Berry, Jessica Alba ve Gwyneth Paltrow gibi yıldızların uzun zaman önce yaptırdığını zaten biliyoruz. 2020 yılında daha da yaygınlaşacak bu uygulama sayesinde daha temiz, yumuşak ve konforlu bir cilde sahip olacaksınız.

2019 yılında %39 oranında artan taleple lenfatik drenaj yüz masajı veriler göz önünde bulundurulduğunda 2020 yılında da trend kalmaya devam edecek. Lenfatik drenaj yüz masajı, detoks etkisi gösterirken aynı zamanda yüzünüzdeki bölgesel şişkinliklerden kurtulmanızı sağlıyor.

İlgili Makaleler