2021-22 Sonbahar-Kış Çanta Trendleri

Geniş siperlikli hasır şapkalarımızı berelerle, sandaletlerimizi kışlık botlarla değiştirirken; fileli plaj çantalarımızın da değişme zamanı gelmedi mi? Sonbaharın yağmurlu havalarıyla biz bize kalmışken 2021-22 Sonbahar-Kış podyumlarından birkaç çanta trendine herkesten önce hakim olmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise okumaya devam edin!

İşe Dönüş Çantaları

Pandemi yüzünden ofiste yaptığımız eğlenceli sohbetlerden, arkadaşlarımızla çıktığımız kahkaha dolu öğle yemeklerinden oldukça uzak kaldık. Yavaş yavaş her şey normale dönerken ister istemez biz de ofise dönüyoruz. Dizüstü bilgisayar, birkaç evrak ve öğle yemeklerinizi de taşıyabilmeniz için çanta arayışınıza son veriyoruz! Gucci’den Proenza Schouler’a kadar birçok tasarımcı bahsi geçen kullanışlı çantaların çeşitli versiyonlarını 2021-22 Sonbahar-Kış podyumlarında sergiledi. Aramızda kalsın bizim favorimiz Gucci oldu!

Çoklu Bölmeler

Eşyalarınızı sürekli kaybediyor veya eşyalarınız düzenli olmadığında aradığınızı bulamıyorsanız, şimdiki tavsiyemiz sizin için. Çoklu bölmeli çantaların iç ve dış bölümlerinde yer alan küçük bölmeler sayesinde artık hiçbir eşyanız kaybolmayacak!

Geniş Omuz Çantaları

Düzgün bir duruş için birden çok işleme tabii tutulan çantalar yerine içinize koyduklarınıza göre şekillenebilen modelleri tercih ediyorsanız, şimdiki modeller size göre! Sürekli hareket halinde ve içine laptop, birkaç kağıt haricinde şarj aletleri, yedek şal gibi eşyalar da koymayı düşünüyorsanız; Burberry bu düşüncenize kulak vermiş gibi!

Peluş

Yaz mevsiminde kullandığımız hasır ve file çantalar yerini yavaş yavaş peluşa bırakıyor. Sebebi belki hem yastık hem de çanta olarak kullanabilir olmasıdır, ne dersiniz?

Mikro Çantalar

Geçtiğimiz sezonlardan da tanıdığımız mikro çanta trendi zirvedeki yerini kaptırmamaya kararlı gözüküyor. Moschino, Celine, Salvatore Ferragamo ve çok daha fazla modaevinin yakın markajında yer alan mini çantalar, kalbimizin hala büyük bir kısmını kaplıyor. İçine hiçbir şey sığdıramasak da, son dakika kombinlerimizin süper kahramanı olan mini çantalar; bu kış da zirvede tutunacak gibi!

İlgili Makaleler