2021 Gotham Ödülleri Kırmızı Halının Öne Çıkan Görünümleri

Bağımsız sinema aşıklarının sabırsızlıkla beklediği gece dün akşam gerçekleşti! 1991’den beri her yıl gerçekleşen Gotham Ödülleri, bu yıl kırmızı halıda adeta şıklık yarışına ev sahipliği yaptı. Detaylar için okumaya devam edin!

Dakota Johnson
Schiaparelli imzalı siyah elbisesiyle geceye katılan Dakota Jonson, uzun siyah elbisesine tercih ettiği sade göz makyajı ve burnu açık topuklularıyla bizden tam puan aldı!

Kristen Stewart
Neon renkte kadife August Getty Atelier elbisesiyle geceye katılan Kristen, siyah ağırlıklı göz makyajı ve fiyonk şeklinde topladığı saçlarıyla oldukça şık bir görünüm elde etti.

Hoyeon Jung
Squid Game’e damgasını vurduktan sonra Louis Vuitton’un marka elçisi olan Hoyeon Jung, Louis Vuitton imzalı elbiseyle geceye katılmayı tercih etti. Yok denecek kadar az olan makyajı ve serbest bıraktığı saçları ile oldukça şık görünen Hoyeon Jung, bizden geçer not almayı başardı!

Emilia Jones
Saint Laurent imzalı Emilia Jones’un görünümüne tam anlamıyla bayıldık! Tercih ettiği makyaj ve saç görünümünün yanı sıra sempatik tavırlarıyla kendisine hayran kaldığımız Emilia, gecenin belki de en şık ismi!
 

İlgili Makaleler