2021 The Fashion Awards Kırmızı Halının Öne Çıkan Görünümleri

Billy Porter’ın ev sahipliğini üstlendiği 2021 Moda Ödülleri bu sene TikTok ile ortaklaşa sunuldu. 2020’de dijital olarak sunulan Moda Ödülleri bu sene Royal Albert Hall’da katılımcıların şıklığıyla adeta moda rüzgarları estirdi! Miuccia Prada, Raf Simons, Daniel Lee, Demna Gvasalia, Kim Jones gibi isimler Yılın Tasarımcı Ödülü için yarışırken ödüllere katılan isimlerin kırmızı halı görünümlerini incelemeye ne dersiniz?

Dua Lipa
Maximillian marka elbisesi ve Tiffany & Co. Mücevherleri ile tercihini sadelikten yana kullanan yıldız şarkıcı, ‘Y2K Kraliçesi’ unvanının dışına çıkarak şık bir görünüm yakalamış!

Priyanka Chopra Jonas Ve Nick Jonas
Richard Queen’in çiçek desenli görünümüyle karşımıza çıkan Priyanka, mücevher ve saç seçiminde yaptığı tercih ile gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı.

Mia Regan Ve Romeo Beckham
Zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi? Beckham ailesinden Romeo, ödül töreninde kız arkadaşıyla uyumlu bir şıklık yakaladı! Proenza Schouler elbise ve Messika marka aksesuarlarını göğüs dekoltesiyle ortaya çıkaran Mia Regan gecenin en şık isimlerinden birisi!

Addison Rae
Bir başka Richard Queen tercih eden isim Addison Rae. Elbiseye ek olarak yaptığı parıltılı göz makyajı ile gecenin güzellik görünümlerinde yeni bir sayfa açan ünlü ismin görünümüne bayıldık!

Hailee Steinfeld
Moda Ödülleri’nde tercihini sadelikten yana kullanan Hailee, H&M marka sırt detaylı takımına ek olarak tercih ettiği siyah göz makyajıyla görünümünü tamamlamış. 

İlgili Makaleler