2021 Sonbaharında Burçları Neler Bekliyor?

Koç

İş yerinde hissedeceğiniz enerjilerle belirsiz bir bölgede olan birçok proje en sonunda tutkulu bir işin kapısını açacak. Pes etmeden çalışmaya devam et! 6 Ekim’deki Terazi yeni ayı da bunu yapmana yardımcı olacak… Bundan önceki ve sonraki günlerde de, gerçekleştireceğin toplantı ve buluşmalarda insanlara yaklaşırken ekstra bir güven hissedeceksin. Her şeyden önemlisi, kariyerin bu sezonda yükselişe geçecek…

Boğa

Bu sonbaharda bol bol tesadüfi karşılaşmalara hazır olun… Geçmişe yönelik özlem duyacağınız günlerle birlikte sizi hala rahatsız eden ve çözülmemiş ilişkileri düşünmek için kendinize biraz zaman ayırın. 20 Ekim’de gerçekleşecek olan Koç Burcu Dolunayı ile sonbaharın derinliklerine indikçe daha güçlü ve daha az nostaljik hissedeceksiniz; kendinize izin verin… Geçecek!

İkizler

İster romantik, ister platonik olsun, yakın ilişkileriniz sizleri bu sonbaharda test edecek. Aradığınız ve bir süredir bulamadığınız sabra ihtiyaç duyacak bir sürü insan olacak; bu nedenle kendinize fazla yüklenmeyin… Eksantrikliğinizin ve sıra dışılığınızın en güçlü yönlerinizden biri olduğunu ve insanların size hayran olduğunu aklınızdan çıkarmayın! Günler kısalmaya başladıkça biraz daha içe dönme ihtiyacı hissedebilirsiniz; unutmayın ki bazı cevapların size ulaşması daha uzun sürebilir…

Yengeç

Pek çok yakın arkadaşınız bu sonbaharda sizlerin tavsiyelerine ihtiyaç duyacak… Bir nevi ”bakıcı” rolü üstleneceğiniz bu dönemde bazı zamanlar şikayet etseniz de insanların sizden akıl almak istemesi içten içe hoşunuza gidiyor; ancak diğer insanların ihtiyaçlarını karşılarken kendi huzur ve esenliğinizi de korumayı unutmayın. Ekim ayının sonunda yer alan Koç Dolunayı size bunu başarmak için enerji verecek. Hayır demek, evet demek kadar güçlüdür; yalnız kalmak da öyle… Enerjinizi diğerlerinden alan biri olsanız da kendinize biraz zaman ayırdığınızda daha iyi hareket ettiğinizi fark edeceksiniz.

Aslan

Kendinizi çalışırken bulduysanız Ekim ayı başlarındaki Terazi Yeni Ay’ı ile birlikte her şey değişecek… Genellikle ilham perileri size uğramıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bazı projelerde neden daha derine inmeye devam ettiğiniz konusunda şüphe duyma ihtimalinizin yüksek olduğu bu günlere rağmen netlik önünüze geliyor. Unutmayın, düşündüğünüzden daha da dayanıklısınız!

Başak

Geçmişteki bir çok romantizm bu sonbaharda sizleri cezbediyor… Kendinizi işe yaramayan ilişkiler hakkında takıntılı bir şekilde düşünürken bulacaksınız ve hatta, bir veya iki eski sevgiliyle karşılaşma ihtimaliniz oldukça yüksek; şimdiden söylemiş olalım. Bu durumu, güçlü iradenizi test eden bir sınav olarak da düşünebilirsiniz… Kesinlikle ama kesinlikle hatalardan ders alın! Koç burcundaki dolunay, kendinizi tekrar dışarı atma arzunuzu ateşleyecektir; ancak bu, aşkı tek seferde bulacağınız anlamına gelmez. Her şeyin zaman ve inanç gerektirdiğini unutmayın….

Terazi

Bir süredir doğru yolda olduğunuzdan emin olamıyorsunuz… Her şeyi – nerede yaşadığınızı, nerede çalıştığınızı ve hatta kiminle olduğunuzu – sorguluyor, işlerin istediğiniz gibi gittiğinden tam emin olamıyorsunuz. Bu gündönümü, hissettiğiniz bu gerilimlerin bir kısmını sizin için hafifletiyor olacak. Çoğunlukla sizi büyütecek ve mutlu edecek şeyleri zaten yapıyor olduğunuza dair bir netlik getirecektir… Geçmişte yaptıklarınızı düşünerek neler başardığınızı ve ne kadar yol kat ettiğinizi kendinize hatırlatın!

 

Akrep

Bu sonbaharda mistik bir tarafınız kesinlikle tüm gücüyle ortaya çıkacak! Dünyada olup biten her şeyle birlikte, etrafınızdaki tüm ruhsal ipuçlarını yakalıyormuş gibi hissedeceksiniz… Mevsim geçişiyle de birlikte sizin de değişme zamanınız geliyor. Bunu yeni bir hamle yaparak, yeni bir ilişkiye başlayarak (veya mevcut bir ilişkinin farklı bir aşamasına geçerek)  veya sadece önceliklerinizi değiştirerek de yapabilirsiniz. Ancak ne yaparsanız yapın, kesinlikle geçmişe bakmayın! Gelecek ve onun getireceği tüm güzel şeylerle uyum içinde olduğunuzu hissedin…

Yay

Son bir yıldır, gösteriş yapma ihtiyacı hissetmeden gelişiyorsunuz; ama şimdi parlamanın tam sırası! Bırakın, tüm dünya üzerinde çalıştığınız ne varsa görsün… Başardığınız her şey için kendinizle gurur duyacaksınız; ve bu pozitif duygular da, muhtemelen geleceke daha harika başarılar kazanmanıza yol açacak. Kariyerinizi ilerletmenize yardımcı olabilecek yeni bir arkadaş için tetikte olun… Onlarla tanıştığınızda işlerin gerçekten yoluna oturduğunu ve doğru yolda olduğunuzu hissedeceksiniz.

Oğlak

Yaşadığımız düşüşler, her zaman aşk ve geçmişteki ilişkiler hakkında düşünmemizi sağlar… Tam olarak ne olduğuna ve bu ilişkilerin işe yarayıp yaramadığına derinlemesine girme eğilimimiz vardır. Bu anları analiz etmek işimize yarayabilir; ancak aşk açısından şu anda iyi da kötü bir yerde olduğunuzu anlamak, hala sizlerin elinde olan bir şeydir; geçmişinizin değil! Kader fikri kulağa hoş gelse de gelecekte büyük bir aşka sahip olma yeteneğinizin önüne geçmesine izin vermeyin… 

Kova

Bu zamanla ilgili her şey bunaltıcı gelebilir; ancak özellikle de şimdi, kendinize oldukça düşüşe teslim etmiş gibi hissediyorsunuz… Kendinize ve gelcek hedeflerinizin ne olduğuna odaklanmak için biraz zaman ayırın. Başkalarının sizden beklentilerinde ve hatta kendinizden olan beklentilerinizde kaybolmamaya çalışın; bunun yerine, hayattan gerçekten neyi veya kimi istediğinizi üşünün… Önünüzdeki bu süreyi günlük hayatınızın herhangi bir bölümünü gözden geçirmek için kullanın. Sonbaharı kutlamak için rengi değişen yaprakları hayranlıkla izleyebileceğiniz bir yerde yürüyüşe çıkın ve hem değişimenin hem de tutarlı kalmanın tüm yollarını düşünün.

Balık 

Sonbahar sizin için çok yüklü bir süre… İster yeni ister eski bir aşk ilişkisinde olun, tam olarak ne olduğunu bilmediğiniz bir ilişkinin içerisinde hissedebilirsiniz. İlişkilerle ilgili tüm güzel şeyleri hayatınıza çekeceksiniz… Sadece ilişkiniz için değil, aynı zamanda yaratıcı bir çıkış noktası olarak da bu zamanın tadını çıkarmaya odaklanın. Bu romantik enerjiyle dolup taşarken, günlük hayatı dolu dolu yaşamak için daha fazla ilham alacaksınız… Son olarak da sonbahar gündönümü sırasında, bu duyguları kaydetmek ve anmak için biraz zaman ayırın; böylece onları her istediğiniz anda tekrar ziyaret edebilirsiniz. Arkadaşlarınızı da lütfen ihmal etmeyin… Sizleri ve olduğunuz her şeyi kutlamak istiyorlar!

İlgili Makaleler