2021 Sonbaharında Denemeniz Gereken 5 Saç Trendi

Deniz suyundan yıpranan saçlarla vedalaşmanın vakti gelmedi mi? Sonbahara taze bir saç kesimiyle emin adımlarla girmek isterseniz, doğru yerdesiniz!

Karantinada vakit geçirmenin yollarını ararken birkaç saç trendinin ortaya çıktığını kendi gözlerimizle gördük. İlhamını Prenses Diana’dan alan saç kesimlerinden 1970’lerin günümüze uyarlanmasına kadar trendlere ev sahipliği yapan saçlarınızın doğru kesime kavuşmasının sizce de vakti gelmedi mi?

Wolf Cut
70’lerin ve 80’lerin Mullet saç kesimi karışımı sonucu ortaya çıkan Wolf Cut; pandemi sırasında TikTok’ta yüz binlerce insanın denediği bir trend haline geldi! Katmanlı ve dağınık saç stili bu sezon kazaklarınızın en yakın arkadaşı olmaya aday.

Görsel: @daniellemarcan

Saçlarınızın doğal hali kıvırcıksa sonbahar, buklelerinizi belirginleştirmek için mükemmel bir zaman! İster saç köpükleriyle kıvırcıklarınızı belirginleştirin, isterseniz de katmanlı afro ile kıvırcıklarınızı çoğaltın; seçim sizin!

Görsel: @lisa_asano

Mullet saç kesimin geri dönüşümü her ne kadar tartışmaya yol açsa da bu saç stilinin modernize edilmiş versiyonu, Miley Cyrus ve Maisie Williams tarafından çok sevildi! Sonbaharda denemenizi kesinlikle önerdiğimiz Mullet saç kesimi stilinize yeni bir soluk getirmeye aday.

Görsel: @maisie_williams

Tabir yerindeyse 1970’lerin ‘Rock’n’Roll’ tarzına hazır mısınız? Hacimli ve dalgalı katmanlar yarattığı sihirli görünümle, yeni bir tarz oluşturmaya ne dersiniz?

Görsel: @sukiwaterhouse

Kakül denemek istiyor ama pişman olmaktan korkuyorsanız, bu saç kesimi tam size göre! Zahmetsiz, Retro havasıyla bu sezonun belki de en çok konuşulan saç kesimi kaküller, bize sorarsanız size çok yakışacak.  

Görsel: @djquintero

İlgili Makaleler