2022’de Bu Denim Trendlerini Görmeye Hazır Olun

En sevdiğiniz denimlerinizi düşünün, size en uygun parçayı bulana dek çektiğiniz zorlukları… 2022’de öne çıkacak olan 3 denim trendi ile kendinize en uygun parçayı bulmanız sizi eskisi kadar uğraştırmayabilir!

Havalı Renkler

Haftanın neredeyse her gününde giydiğimiz renkli denimleri hatırlıyor musunuz? Çikolata kahvesi, hafif pembe gibi ‘Narin’ olarak nitelendireceğimiz renklerin yanı sıra neon tonlar da 2022’de moda sahnesine tekrar geri geliyor. Kombin önerisi olarak ise renkli pantolonlar ile renkli oversize üstler tercih edebilirsiniz. Ancak tarzınız daha minimal ise, oversize üstlerde pantolon rengine göre krem veya beyaz gibi açık tonlar yeni favoriniz olabilir!

Fotoğraf: @hoskelsa 

Düşük Bel

Geri dönmesinden ne kadar korksak da maalesef yaşanıyor, düşük beller tekrar moda sahnesinde! 2000’lerde Paris Hilton’un giydiği kadife eşofmanlar da geri döner mi, emin değiliz ancak Emily Ratajkowski’nin düşük bel pantolonların geri dönüşüne çok sevindiğine eminiz!
Kombin önerisi olarak ise düşük bel pantolonun üstüne giyeceğiniz crop-top sizi günün yıldızı yapabilir!

Fotoğraf: @emrata 

Desenlerin Dansı 

İster satın alın isterseniz evde kumaş boyalarıyla kendiniz yapın! Açık renk pantolonunuza çizeceğiniz renkli desenler 2022’de de bizi yalnız bırakmıyor. Desenli pantolonları kombinlemenin en kolay yolu ise düz renk parçalar ile görünümünüzü tamamlamak! 

Fotoğraf: @hoskelsa

İlgili Makaleler