73.Emmy Ödül Töreni’nin Öne Çıkan Güzellik Görünümleri

Anya Taylor-Joy
Ünlü yıldız şüphesiz ki hem güzellik görünümü hem de tercih ettiği Dior elbisesiyle gecenin en gözde isimleri arasında yer alıyor. Ünlü oyuncunun hacimli topuzuna eşlik eden çarpıcı kırmızı ruju, doğal ve hafif bırakılan göz ve ten makyajıyla güzellik görünümünü bir üst seviyeye taşıyor.

Sarah Paulson
Sarah Paulson, Emmy kırmızı halısında adeta bir renk patlaması yaşatarak kırmızı rujunu elbisesiyle mükemmel bir şekilde eşleştirerek ters çevrili bob şeklindeki saçlarıyla bizlerden tam puan alıyor.

Kaley Cuoco
Komedi Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Kaley Cuocuo, dalgalı bırakılan kahkülü ve yüksek at kuyruğuyla ”yok gibi görünen” (no-makeup makeup) makyajıyla doğallığını ön planda tutuyor.

Yara Shahidi
Kırmızı halıda sade ve şık bir görünümü tercih eden Yara Shahidi, saç stilinde tercih ettiği sıkı görünümü dikkat çekici bir göz kalemi ve elbisesiyle mükemmel bir şekilde eşleşen zümrüt yeşili göz farıyla tamamlıyor.

Elizabeth Olsen
Bob tarzındakı saç stilini yumuşak dalgalarla hareket kazandırarak kırmızı halıya imzasını atan Elizabeth Olsen, ”klasik” görünümlü göz makyajına mürdüm tonlarındaki rujuyla modern bir dokunuş katıyor.

Kate Winslet
Katıldığı her kırmızı halı ”zamansız” görünümünü elden bırakmayan ünlü oyuncunun 73.Emmy Ödül Töreni’nin kırmızı halısında istisna yaratmıyor… Dağınık bırakılmış topuz saçlarıyla yüzünü çerçeveleyen Kate Winslet nude tonlarındaki parlak ruju ile makyajını sade ve nötr tonlarda tutuyor.

Emma Corrin
Ünlü oyuncunun yüzü ve tırnakları, gecenin öne çıkan kırmızı halı güzellik görünümleri arasında yer alıyor. The Crown’un Diana’sı, sıcak tonların hakim olduğu ışıltılı makyajıyla sosyal medyada büyük ilgi toplayan ve pençeyi andıran tırnaklarıyla kırmızı halıda boy gösteriyor…

İlgili Makaleler