77. Altın Küre Ödül Töreni’nden Hafızalara Kazınan Güzellik Görünümleri

Altın Küre Ödül Töreni resmi olarak 2020 yılının kırmızı halı etkinliklerini başlatmış oldu. Senenin içinde birçok kez karşımıza çıkacak trendlerin adeta ön gösterimi olan ödül töreninde hafızalara kazınan anlar yaşandı.
Yumuşak ve sade makyajlardan iddialı olanlara, yıldızlardan ilham alabileceğiniz görünümler için okumaya devam edin!

Kirsten Dunst
Makyaj artisti Mary Wiles, yıldızın cildini Dior Capture Totale Super Potent Age-Defying Intense serum ile makyaja hazırladığını belirtiyor. Daha sonra yine Dior’un Rouge Dior Ultra Care Liquid Lipstick in Bloom ruju ve 5 Couleurs Glow Vibes far paletini kullandığını söylüyor.

Yıldızın uzun ve dalgalı saçları, stilist Jennifer Yepez tarafından Great Lenghts GL Tapes Tape-in postiş kullanılarak elde edilmiş.

Theron pixie kesim saçlarını Virtue Healing saç yağı ile şekillendirmiş.
 

Makyajını oldukça doğal tutan yıldız saç aksesuarıyla dengeyi yakalayarak gecenin en beğenilen isimlerinden birisi oldu.

Kıyafetiyle hem rahat hem de şık görünen Robbie, bu etkiyi saç ve makyajında da sürdürmüş. Gecede çabasız bir makyajla karşımızda olan yıldız allığın verdiği tazelik etkisinden sonuna kadar faydalanmış.

YSL’in canlı tondaki kırmızı rujuyla tamamlanan makyaj, yıldızın pixie model saçları ve yumuşak göz makyajıyla harika bir uyum yakalamış.

JLo saç modeliyle Maid in Manhattan günlerini geri getirdi desek, abartmış olmayız. Yıldızın severek çalıştığı stilisti Chris Appleton takma kirpikle tamamladığı yoğun dumanlı göz makyajı ve örgü topuz ile oldukça iyi bir iş çıkarmış.

Modelin iddialı, yoğun ve takma kirpikle tamamlanan göz makyajı oldukça dikkat çekiciydi.

İlgili Makaleler