Ağustos Ayının En Yeni Güzellik Ürünleri

Chanel’e göre yeni sezon baştan ayağa parıltı dolu olacak! Işıltılı transparan jel uzun zamandır hayalini kurduğunuz aydınlatıcı da olabilir, göz makyajınızın son dokunuşu da. 

Dior’un yeni çıkardığı bu cilt bakım ürünü, cildinizi neme doyuracak, cilt tonunuzu eşitleyecek, kırışık görünümlere blur efekti katacak ve kızarıklık, gözenek görünümü, koyu halkalar gibi cilt sorunlarınızı çözüme kavuşturacak. Her cilt tipinin kullanabilmesi için özel olarak geliştirilen formülü sayesinde siz de değişimi en 7-28 gün içinde fark edeceksiniz. 

Anti-aging göz çevresi bakım kremi içerdiği beyaz Japon şakayığı özleriyle hem göz çevrenizin nem ihtiyacını karşılayacak hem de kırışık oluşumunu engelleyecek. 

DermaPore evde cilt bakımı sevenlerin bir numaralı yardımcısı. Yeni ürünün en büyük vaadi %100 gözenek temizliği, bunun yanı sıra cilt temizliğinin ardından favori serumunuzun da cildinize nüfuz etmesini sağlayan cihaz, daha temiz, daha sağlıklı ve daha sıkı bir cilt için favorimiz. 

İnatçı, korkusuz ve vazgeçilmez. Tom Ford’un yeni kokusu Metallique yeni sezonda favoriniz olacak. Gözünüzü alan ışıltılara sahip metalik bir elbise gibi üzerinizde taşıyacağınız koku, oldukça metalik. Bergamot ve pembe biberin tutkulu uyumunu çok seveceksiniz. 

Rahatlatır, sakinleştirir ve nemlendirir. Peluş bir battaniyeye sarılmışsınız hissini ürünü kullandığınız ilk anda fark edeceksiniz, sınırlı sayıda üretilen bu ürün yasemin özü ve asya ağacı yağı ve bergamot içeriyor. 

Dut, yasemin, musk ve amberin yumuşak karışımı çiçeksi nota seven kadınların yeni favorisi olmaya geliyor. 

Rengarenk far paletleri ve benzersiz kaş ürünleriyle bilinen marka, 50 farklı renk seçeneğiyle likit fondöten koleksiyonunu 4 Ağustos’ta çıkardı. 

İçeriğindeki artemis bitkisi özü, özel olarak iki aşamalı fermente edilen ürün cildinizi nemlendirmeyi ve aynı zamanda hücre yenilenmesini hızlandırmayı vadediyor. 

Marka 1 Ağustos’ta 25. yıl kutlaması için, orijinal 12 rengin dahil olduğu totalde 72 farklı tona sahip mat, parlak ve saten bitişli ruj koleksiyonu çıkardı. 

İlgili Makaleler