Hafta Sonu Bakımı

Meditasyon ve yoga konusunda uzman olmanıza gerek yok, yataktan çıktıktan sonra matınızı yere serin ve nefes egzersizleriyle başlayın. Daha sonra yavaş yavaş vücudunuzu esnetin. Kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. 

Tüm hafta sabah yedide uyandıktan sonra nihayet cumartesi sabahı alarmınız kapalı. Kendiliğinizden uyandığınız bir güne merhaba! İstediğiniz kadar yatakta tembellik yapma özgürlüğüne sahipsiniz. 
Kendinizi şımartın ve kahvaltıyı yatağa taşıyın. 

Hafta sonu yapılan 15-20 dakikalık acele duşlardan sonra cumartesi günü küvetinizi sıcacık suyla doldurmaya hazır olun. Tüm haftanın stresini ve yorgunluğunu alacak bu ev spası seansı için size ürün önerilerimiz de var. 

Lavantanın taşıdığı tüm rahatlatıcı özelliklere sahip banyo köpüğü sizi hem neşelendirecek hem de efsanevi kokusuyla duyularınızı mest edecek. 

Mumsuz olmaz! Varlığıyla ambiyasınızı nasıl etkilediğiniz gördüğünüzde çok şaşıracaksınız. 

Küvette istediğiniz kadar vakit geçirip gevşedikten sonra vücudunuzu neme doyurmak için krem yerine mutlaka bir bakım yağı kullanın. Ne de olsa acelemiz yok, iyice emilene kadar bekleyebiliriz. 
Ama siz yine de hızlı emilen bir ürün istiyorum derseniz Clarıns’in Vücut Bakım Yağı ihtiyacınız olan tek şey. 

Sıra geldi ellere ve ayaklara, iyice nemlendirdiğiniz el ve ayaklarınıza isterseniz yağ bakımı da yapabilirsiniz. Ne de olsa gün sizin gününüz! Etlerinizi temizledikten sonra törpüyle tırnaklarınıza istediğiniz şekli verin ve favori renkteki ojenizi sürün. 

Kalp şeklindeki banyo köpüğü aslında bir banyo bombası, suyla temasında eriyerek muhteşem kokusuyla sizi sarmaya başlıyor, suya verdiği renk banyonuzu spa salonuna dönüştürüyor. 

Kilin yarattığı mucizeleri artık hepimiz biliyoruz. Evde spa seasınız yüzünüze yaptığınız kil maskesiyle devam etsin. 

Kendinizle ilgilenme seansınız bittikten sonra isterseniz sahilde yürüyüşe çıkın. İsterseniz arkadaşlarınızla buluşun. Çevrenizdekilerin size “Ne kadar güzel gözüküyorsun, resmen ışıldıyorsun!” diyeceğinin garantisini veriyoruz. Hazırlıklı olun! 

İlgili Makaleler