ALLBYB’den Doğayla Stili Buluşturan Koleksiyon

Doğa dostu materyalleri lüks ve zamansız çantalara dönüştüren ALLBYB, yerel kadın zanaatkarlar tarafından özenli bir el işçiliğiyle üretilmiş tasarımlarını renklerin büyülü dünyasına konuk ediyor. Sahiplendiği “Carry Love Wherever You Go” mottosuyla ürünlerinin niteliği hakkında belirgin ipuçları veren marka, sürdürülebilirlik temeline dayandırdığı misyonu sayesinde pozitif duyguları da taşınabilir hale getiriyor.

İlkbahar-Yaz 2021 sezonunda ise ALLBYB, mavinin yarattığı özgürlük hissi ve suyun kişiler üzerindeki olumlu etkisinden esinlenen 19 parçalık “Scent of the Sea” koleksiyonuyla modaseverleri denizaşırı bir yolculuğa çıkarıyor.
 

Rafya, makrome, etamin ipleri gibi natürel malzemeler ve lacivertten sarıya, mercandan yeşile çok sayıda canlı rengi harmanlayan modeller, geleneksel üretim tekniklerini modern silüetlerle buluşturuyor. Rafine bir zevki yansıtan omuz, el ve plaj çantaları ile portföyler ve mikro çantaların yer aldığı geniş ürün seçkisi, çok yönlü kullanım olanakları sunmanın yanı sıra tüm okazyonlara kolayca uyum sağlayabilme özelliğini de taşıyor. İddialı formları, grafik desenleri, püskül detayları ve çarpıcı renk kombinasyonlarıyla ayrıcalık kazanan modellerin her biri, hem gündüz hem de gece şıklığını bohem ve dinamik bir tavırla destekliyor.
 

Koleksiyonun tamamına allbyb.com, allbyb.com.tr, hipicon.com, lidyana.com, wolfandbadger.com, vakkorama.com.tr ve Vakkorama mağazalarından ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler