Anne Hathaway Yeni Saç Modeliniz için İlham Veriyor

Yıllardır filmleriyle, duruşuyla ve gülümsemesiyle hepimizi kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Anne Hathaway bugün 37. yaş gününü kutluyor! Yeni yaşında ikinci kez anne olacak yıldız 12 Kasım 1982’de Brooklyn, New York’ta doğdu.

2001 yılında gösterime giren filmi Acemi Prenses ile çıkışını yapan yıldız daha sonra Şeytan Marka Giyer, Aşkın Kitabı, Akıllı Ol, Gelinlerin Savaşı, Rachel Evleniyor, Sevgililer Günü, Aşk Sarhoşu, Bir Gün, Alice Harikalar Diyarında, Sefiller, Yıldızlararası, Stajyer, Ocean’s 8, Düzenbazlar, Mutlu Ol: Judy Garland’ın Hayatı, Serenity gibi 30’un üstünde iddialı yapımda yer aldı.

2012 yılında Sefiller filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan yıldız, kariyerinde kazandığı başarılarla olduğu gibi özel hayatıyla da gündemdeydi. Aynı sene Adam Shulman ile evlenen Anne Hathaway 2016 yılında Jonathan adını verdiği oğlunu kucağına aldı.

Hollywood’da başarısıyla olduğu kadar dünyaya bakışı ve duruşuyla da örnek alınan yıldız birçok sosyal sorumluluk projesinde gönüllü olarak çalışıyor.

Tüm bunların yanı sıra imajı ve stiliyle de her gün ilham vermeye devam eden yıldız konu saç kesimi ve rengi olduğunda, yeniyi denemekten hiç çekinmiyor. Bugüne kadar birçok farklı saç kesimi ve rengiyle karşımıza çıkan oyuncunun yıllar içinde değişen görünümüne gelin yakından bakalım.

Kısa saçın seveni olduğu kadar nefret edeni de çok! Fakat son zamanlarda neredeyse birçok kadın kısa saç kullanmayı deneme konusunda eskisi kadar gönülsüz değil. Bir klasik olan Pixie saç modelini yıllar önce deneyen Anne Hathaway o dönemde hayatında saçlarıyla hiç olmadığı kadar konforlu olduğunu sıkça dile getiriyor. Yıldız bu modeli kullanırken saçlarının doğal renginde olmasını tercih etmiş yalnızca minik ışıltılar ekletmişti.

Pixie’nin ardından uzayan saçlarını Bob model kullanan Anne Hathaway bu dönemde saç rengini ısıtarak daha sıcak kahve tonlarını tercih etti.

Oldukça radikal diyebileceğimiz bir değişiklik olan sarı saç tıpkı diğer modeller gibi Anne Hathaway için bir deneyimdi. Sarıyı böylesine açık bir tonda uzun süre kullanmayan yıldızın cesaretine hayran olmamak mümkün değil.

Ombre furyası tüm dünyada fırtınalar estirirken Anne Hathaway de bu trendi kendisi için yorumladı. Ara boy saçlarında hem sağlıklı parlaklığı yumuşak geçişleriyle harika yansıtan yıldız, ombre için saç boyunun bir tabu olmadığını böylece kanıtlamış oldu.

Sarının tonlarını da deneyen yıldıza bizce en çok kahveler yakışıyor. 

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Anne Hathaway bu süreçte saçlarının doğal rengini kullanıyor. 

Işıltı saçınızı hem daha parlak ve sağlıklı hem de daha dolgun göstermesiyle biliniyor. Saçınızı yıpratmadan, çok da radikal olmayan bir değişikliğe ihtiyaç duyuyorsanız siz de bu trendi deneyebilirsiniz. 

Son olarak Modern Love dizisinde karşımıza bakır saçlarla çıkan yıldız ten renginin avantajını kullanarak her rengi kendisine yakıştırabileceğini kanıtladı. 

İlgili Makaleler