Anya Taylor-Joy ile İlgili Sizi Şaşırtacak Beş Gerçek

Yıldızın bilinen en uzun ilişkisi, (2016’dan 2018’e kadar) İrlandalı aktör Eoin Macken ile oldu. 2020’de Taylor-Joy’un fotoğrafçı Ben Seed ile birlikte olduğu iddia edildi. 

Anya, Miami’de İngiliz ve İspanyol kökenli bir anne ve İskoç-Arjantinli bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Çocukken, büyüdüğü Londra’ya taşınmadan önce İspanyolca öğrendiği Arjantin, Buenos Aires’e taşındı. Kensington’daki prestijli Hill House hazırlık okuluna gittikten sonra Arjantin’e döndü ve daha sonra Londra’daki Queen’s Gate School’da eğitimine devam etti. Anya, 16 yaşında, Harrods mağazasının dışında Storm model yönetiminden Sarah Doukas tarafından keşfedildi ve bu ona bir oyunculuk ajansıyla sözleşme imzalama fırsatı verdi. Çok beğenile dönem korku filmi The Witch’de oynadığı Thomasin karakteri çığır açan rolüydü.

Netflix’in The Queen’s Gambit dizisinin fenomen hale gelmiş olması artık bir sır değil. Beth Harmon’a hayat veren başrol oyuncusu Anya Taylor-Joy, son derece yetenekli yükselen bir yıldız. Emma and The Wirtch‘deki başrolü gibi etkileyici performanslarıyla dikkat çeken Anya’yı yakından tanımaya ne dersiniz? 

İlgili Makaleler