Babanızın Yaz Stili Timberland’den

İster şehrin içinde ister tatilde, yazın vazgeçilmezi Timberland tekne ayakkabıları. Yazın ikonu olan bu stil, sağlam ve zarif görünümü kadar rahatlığı ve dayanıklılığıyla da her ortamda kabul görüyor. Timberland tekne ayakkabıları dayanıklı kauçuk tabanı, aşınmayan pirinç bağcık delikleri, ince el işçiliği detayları, iz yapmayan ve kaymaya yivli tabanıyla  her sezon olduğu gibi bu sezon da gündemde.
Dış etkenlere karşı koruma sunan, yağlı deriden üretilmiş, kişiselleştirilebilir tek parça bağcıklı, Heger’s Bay ise klasik tekne ayakkabılarının yeniden yorumu.

Bu yaz Timberland erkek koleksiyonunda cepli ve cepsiz kumaş şortlar, pastel tonlarda ve renkli kareli gömlekler, her sezonunun vazgeçilmezi polo çeşitleri, renkli logolu ve düz basic organik pamuk tshirtler, ince teknolojik yağmurluklar dikkat çekiyor. Hızlı koruma özelliğine sahip şort mayolar, kargo model cepli  pantolon ve şortların yanı sıra cepsiz modeller de mevcut. Sezonun öne çıkan renkleri ise yazın ruhuna uygun toprak tonları, pastel renkler ve mavinin her tonu.
 

Fonksiyonel ve teknolojik yeniliklerin yine ön plana çıktığı erkek koleksiyonu ile Timberland erkekleri yaz boyu kombinlerine hem konfor hem de stil katıyor.

İlgili Makaleler