Kalıcı Göz Makyajı İçin Baz Önerileri

  Bu iki etkili güçlü baz gözlerin etrafında 360 derece çalışarak hem kapatıcıların hem de göz farlarının kıpırdamamasını sağlar. Kapatıcılar kırışıklıklar arasına dolmaz, göz farı canlı ve sürüldüğü gibi kalır. Nemlendiriciliğiyle tanınan sodyum hiyalüronat ve yaşlanmanın etkileriyle savaştığı bilinen C & E vitaminleri içerir.

  Göz farının en iyi müttefiki! Bu baz, göz farı uygulamasını optimize ederek rengini ve kalıcılığını arttırır. Pro Filt’r’in hafif formülü, her türlü cilt tonuna uyumludur. Ayrıca, kırışıklara karşı dayanıklılık ve kusursuz tutuş için rengin yapışmasına yardımcı olur.

  Nars Smudge Proof Eyeshadow Base, hafif yapılı, etkisi oldukça güçlü bir göz makyaj bazıdır. Farın gün boyu yeni uygulanmış gibi taze görünmesini sağlar. Farın yanı sıra eyeliner ve kaş kalemi ile birlikte de kullanılabilir. Onların da kalıcılığını arttırır. Göz makyajının dağılmasını, kırışmasını ve topaklanmasını önler. Antioksidan pirinç özü içerir; hassas cilde sahip olanlar da kullanabilir. Göz kapağını yormaz, yıpratmaz, kurutmaz. Şeffaf rengi sayesinde tüm cilt tonları ve her renkteki far ile uyumludur.

  Paraben, sülfat ve fitalat içermeyen doğal yapısıyla kalbinizi çalacak. 

  Asla kıpırdamadan, gün boyu kalıcı göz farları için en çok beğenilen far bazı, Urban Decay’in Eyeshadow Primer Potion’ı, bir far bazından isteyebileceğiniz her şeyi sağlıyor: Katlanma izi yok. Daha canlı renkler. Pürüzsüz uygulama.
  Eyeshadow Primer Potion, ciltteki tüm kusurları gizleyen ve göz kapaklarını gün boyu kalıcı göz makyajına hazırlayan uzay çağı polimer teknolojisine sahip ve tabii ki, her ton parabensiz.

İlgili Makaleler