Bir Modelden Daha Fazlası: David Gandy

Eşsiz tarzı ve vintage arabalara olan tutkusuyla tanınan süper model David Gandy’nin ilgi alanları aslında çok daha fazla. Girişimci kimliği ve hayır işlerine ilgisiyle de tanınan David Gandy yeni projelere atılmaktan keyif alıyor. 

Tarz sahibi olmak için genel bir bakış açısına sahip olmak gerektiğine inanan David Gandy bunun sadece kıyafetlerle ilgili olmadığını söylüyor. Materyelleri, renkleri veya tasarım ile ilgili olan her şeye duyulan ilgi insanın genel tarzını yansıttığına inanıyor. Arabalara olan tutkusunu ise şu sözlerle anlatıyor, ‘Araba alırken bunu yatırım amaçlı yapmıyorum. Beğendiğimi alıyorum ve onu yenileyerek gelecek 60 yıl boyunca yaşatmaya devam ettirmek istiyorum,’ diyor. 

Hayır işlerine olan ilgisine de köpeği Dora aracılığı ile anlatıyor. Sokak hayvanlarına yardım eden ve kar amacı gütmeyen kurumlara destek olan David Gandy köpeği Dora’yı da bu şekilde evlat edindiğini anlatıyor. 

‘Kendime sürekli meydan okumayı seviyorum. Bilinmeyenin korkusunu hissetmek kendimi geliştirmeme izin veriyor. İş için, bir proje için olsun ya da kişisel hayatım ile ilgili olsun – pişmanlık duymamak için elimden geleni yapıyorum’ diyen David Gandy herkese ilham verebilecek bir süper modelden çok daha fazlası. 

İlgili Makaleler