Black Friday Döneminde Kaçırmamanız Gereken Fırsatlar

Senenin o heyecanla beklenen fırsat dönemi sonunda geldi! Ne alacağınız konusunda kafanız karışıksa cilt bakımından, teknolojiye hayatınızı daha kolay hale getirecek ve sizi mutlu edecek ürünleri sıraladığımız listemize göz atmayı unutmayın.

Saç bakımında büyük önem taşıyan konulardan birisi de saçlarınızı kuruturken makinenin ısısından zarar görmesini engellemek. Saçınızın nemini kaybetmemesi ve daha sağlıklı olması için önerimiz Dyson Supersonic saç kurutma makinesi.
Saç bilimini temel alarak geliştirilen Dyson Supersonic saç kuruma makinesi ısı kontrollü hava akımı ve Coanda efekti sayesinde saçların zarar görmesini önlüyor, pratik ve sağlıklı bir kişisel bakayım deneyimi sunuyor.

Cildinizi hava kirliliğinden ve makyaj kalıntılarından derinlemesine arındırmak FOREO LUNA mini 2 ile artık çok kolay. Her cilt tipine uygun olarak tasarlanan bu yüz temizleme cihazı, T-Sonic titreşimleriyle gözeneklerinizi makyaj ve kirden %99,5 oranında arındırırken siyah nokta oluşumunu engeller ve ölü cilt hücrelerinden kolayca kurtulmanızı sağlar. Böylece cildiniz hiç olmadığı kadar sağlıklı ve canlı görünür. İlk kullanımdan itibaren gözle görülür sonuçlar sağlayan FOREO LUNA mini 2 aynı zamanda cildinizi temizledikten sonra kullandığınız nemlendirici krem ve serumların emilimini de arttırır.
%100 su geçirmez yüzeye sahip olan FOREO LUNA mini 2’yi dilerseniz duş rutininize de ekleyebilirsiniz.  
Türkiye’de de satışı olan FOREO LUNA mini 2’ye Black Friday’e özel fırsatlarla ulaşmak için tıklayın! 

Kompakt bir cihazda öğütme, doğrama, karıştırma, hamur yoğurma, yavaş karıştırarak ğişirme, buharda pişirme, kontrollü ısıtma gibi 12 tane mutfak aletini barındıran Thermomix ile yemek yapma alışkanlıklarınız sonsuza dek değişecek. Kolay tasarımı ve anlaşılabilir kullanım rehberi ile tek tuşla dilediğiniz yemekleri pişirecek ve dijital hafızası sayesinde tariflerinizi adım adım ekrandan takip edebileceksiniz.

Akıllı fitness bilekliği Fitbit Inspire ile motivasyonunuz her zaman yüksek olacak. Kilonuzu kontrol altında tutan, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayan bir sağlık arkadaşınız haline gelecek Fitbit beş güne kadar dayanan pil süresi, 7/24 nabız takibi, ekran bildirimleri, uyku takibi ile her anınıza uyum sağlıyor.

Yeni nesil temizliğe hazır mısınız? Roomba robotik elektrikli süpürgelerin temel modeli kaliteli temizlik için ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Eşsiz üç aşamalı temizleme sistemi ve üç saat şarj süresiyle 60 dakika boyunca kesintisiz çalışabilir.

İlgili Makaleler