Kalıcı Makyaj İçin Primer Önerileri

Cildi anında besleyen ve kullanıldığı ilk andan itibaren cildinize ışıltı katan Primer Plus; içerisinde Paraben, Sülfat, Ftalat bulunmamasıyla dikkat çekiyor. Makyaja başlamadan önce gözleriniz kapalıyken, şişeyi hafifçe yüzünüze sıkarak ışıltı saçmaya başlayabilirsiniz!

Sadece Fondötenin kalıcılığını uzatmakla kalmayan Essence Primer, cilt gözeneklerinizde de gözle görülen incelme sağlar. Kremsi dokusu ile cildinizin tüy kadar yumuşak olmasını hedefleyen Essence Primer Prime Studio Hydrating, içeriğinde bulunan Hindistan cevizi suyu sayesinde cildinize 24 saat yoğun nem sağlıyor.

Cildi fondötene hazırlarken nazikçe yumuşatan, canlandıran ve besleyen makyaj bazı, tüm cilt tipleri için uygun olmasıyla dikkatimizi çekiyor. Kullanıldığı andan itibaren ışıltı ve nemlendirme sağlayan Mac Prep + Prime Moisture Infusion, makyajınızı gün boyu korumak için yeni suç ortağınız!

Yumuşak ve nemlenmiş bir cilde sahip olmanızı sağlamayı hedefleyen Nyx, kolay emilen yapısıyla özellikle kuru ciltlerin vazgeçilmezi olmayı hedefliyor. Pul pul olan kuru görüntüden kurtulmak isterseniz adresiniz belli!

Cilt tonunuzu daha düzgün ve daha parlak göstermek isterseniz doğru yerdeiniz! Tüm cilt tipleri için uygun olan Yves Saint Laurent Touche Eclat Blur makyaj bazı, cildinizin ışıltısının yanında fondötenin etkisini de yükseltiyor.

İlgili Makaleler