Bu Haftanın Keşfetmeniz Gereken Beş Güzellik Ürünü

Chloé Rose Tangerine
Chloé Signature’ın Eau de Toilette edisyonu olan Rose Tangerine maison’un klasik parfümlerinden daha cesur ve enerjik. Modernliği temsil eden bu koku taze ve canlı gül notalarıyla süslendi ve beklenmedik meyvemsi nüanslara sahip. 

Önceden saç düzleştiriciler vardı ve ardından Dyson ‘Corrale’ geldi. Şık, kablosuz ve saç sağlığını göz önünde bulundurarak tasarlanan bu ürün, saç düzleştirmede kuralların kitabını yeniden yazdı (Dyson Air Wrap’ın yaptığı gibi). Saçın zarar görmesini en aza indirerek saçı şekillendiren esnek plakalara sahip Corrale üç sıcaklık ayarıyla, en ince saç tellerine bile hitap ediyor.

Burberry Beauty’nin ten ürünleri, moda evinin defilelerinde her zaman sevilen ışıltıyı yeniden yaratmanın anahtarını taşıdıkları için markanın lansmanından bu yana birçok kişinin favorisi oldu. Artık siz de Essentials Glow Palet ile anında, çabasız ışıltıyı yakalayabilirsiniz.

Carolina Herrera Beauty mükemmel kırmızı ruju keşfetti mi? Tasarımcının adını taşıyan bu renk, moda evinin imza rengi. Kişiselleştirilebilir ve yeniden doldurulabilir tasarımıyla (ruj kapağının tasarımını seçebilir ve takılar ve / veya püsküller ekleyebilirsiniz) kalbinizi çalacak. 

38 yaşındaki ikonik ürün, endüstrinin en değerli ve etkili antioksidanlarından biri olarak bugün hala zamanın testini yapıyor. Yakın zamanda yükseltilen güncellenmiş formül artık gözenekleri de hedefliyor, parlaklığı artırıyor ve 72 saatlik nemlendirme sağlıyor, ve eşsiz jel benzeri dokusunu koruyor.

İlgili Makaleler