Bu Yaz Başrolde EmSculpt Var!

 Şehrin merkezindeki konumu, donanımı, dermatoloji, estetik cerrahi, saç ekimi, medikal estetik alanlarındaki uzmanlarıyla, ihtiyaçlara yönelik çözümler sunan Doku Tıp Merkezi’nin basen bölgesinde 20.000 squat, karın bölgesinde 20.000 mekik etkisi gösteren yeni uygulaması “EmSculpt” ile bu yaz hiç olmadığınız kadar fit görüneceksiniz! 

 
  Dr.Serkan Aygın tarafından kurulan merkez, cerrahi müdahale gerekmeden, fit ve kaslı görünmeye yardımcı olan yeni uygulamasının müjdesini veriyor: EmSculpt

30 dakika süren ve işlem sırasında karın kaslarını aktive etmeye, kas yoğunluğunu arttırmaya, bölgesel yağların azalmasına yardımcı olan EmSculpt, yaz sezonu boyunca kaslı ve fit görünmek isteyenlere destek oluyor.

                                                                               
 

  ​Daha ilk seansta, basen bölgesinde 20.000 squat, karın bölgesindeyse 20.000 mekik etkisi gösteren EmSculpt, düzenli yapıldığında kalıcılığını koruyuyor. Tüm bedenlerin ideal ve fit formuna kavuşmasını sağlıyor. İşlem sonrasında hissettiğiniz tek şey yoğun spor yapmışlık hissi oluyor. EmSculpt uygulamasının ardından günlük hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 
  
FDA onayına sahip olan EmSculpt ile hedeflenen görünüme kavuşmak, ortalama iki ila dört hafta sürüyor. Uygulamanın etkisi bir yıl boyunca devam ediyor. 
 
  Dermatolojiden medikal estetiğe, estetik cerrahiden saç ekimine uzanan alanları ve hayata “Doku”nan yaklaşımlar ile danışanlarını ağırlayan merkez, plaj sezonunun keyfini formda yaşamak isteyenleri EmSculpt’ı keşfetmeye davet ediyor.
 
Bilgi ve Randevu İçin: +90 555 140 01 01

İlgili Makaleler