Burçlara Göre Hediye Rehberi

Arkadaşlarınıza özel günlerde hediye seçme konusunda zorluk yaşıyorsanız, arkadaşınızın burçlarına göre hediye seçmenize yardımcı olacak bu yazımıza mutlaka göz atmalısınız!

Dakik ve sorumluluk sahibi olan Oğlak burcu kız arkadaşınıza tam da ihtiyacı olan klasik görünüme sahip bir saat alabilirsiniz.

CHPO | hipicon.com

Kovaların kuru temizlemeye ve kolay lekelenen eşyaları temizlemeye çok fazla vakti olmaz. Onlara stil dozunu yükselten küçük detaylara sahip bir gömlek alabilirsiniz. Mutlu olacaklarını göreceksiniz.

Vatka Co. | hipicon

İletişim konusunda oldukça başarılı olan İkizler burçları, hareketli ve göz önünde olan parçalara bayılırlar. İkizler burçlarına ilgi çekici bir yüzük alarak onları mutlu edebilirsiniz.

Voila Bijoux | hipicon.com

Boğaların kibirli olduklarını düşünmek onlara haksızlık etmek olur. Boğalar güzel görünmeyi severler. Onlara stillerini tamamlamaya yardımcı olacak bir hediye seçebilirsiniz. Baskılı ipek eşarbı boyunlarına, kollarına veya çantalarına dolayarak stillerinde muhteşem bir bitiriş yakalayabilirler.

Silk and Cashmere

Başakları çözmek biraz zordur. Onların doğaya karşı görüşleri doyumsuzluklarıyla karşı karşıya olsa da ne olursa olsun kalite onlar için vazgeçilmezdir. Onlara pahalı bir çift sneaker alarak yürüyüşlerini daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Alexander McQueen | beymen.com

Meraklı ve esrarengiz olan bu burçlar zengin ve belli etmeseler de neşe dolu iç dünyalarıyla bilinirler. 60’ların havasını taşıyan çiçek desenli bir elbise hediye ederek Yay burcunun içindeki çiçek çocuğu ortaya çıkarabilirsiniz. 

Siedres

Terazi burcu arkadaşınız zarif fakat değerli küpeleri ne kadar sevdiği konusunda oldukça açıktır. Ancak onlar için içtenlikle alınan hediye oldukça anlamlı olacaktır. Ona, her taktığı zaman sizi hatırlayacağı bu sezonun trendi olan cuff küpelerden alabilirsiniz.

Kısmet by Milka

Duygusal ve hassas olan Yengeç burçları çok iyi dinleyicidirler ve insanlara destek olmayı çok severler. Onlara rahat bir kazak alarak teşekkürlerinizi iletebilirsiniz.

Zara

Kişisel stil konusunda isterse sınırları zorlayabilecek Akrep burcu, aynı zamanda siyah ve klasik tasarımlardan vazgeçemez. 
Alacağınız kullanışlı ve siyah bir cüzdan Akrepleri oldukça mutlu edecektir 

Coach | beymen.com

Sevecen ve sezgi güçleri kuvvetli olan balıklar şımartılmaktan çok hoşlanırlar. Yogaya ilgisi olan balık burçlarına hoşlarına gidecek güzel bir yoga taytı alabilirsiniz. 

Oysho

Zodyak’ın ilk burcu olan Koç’lar, kendilerini trend belirleyici olarak görürler ve kimsede olmayan parçalara sahip olmak onlar için bir tutkudur. Koç’lara alacağınız hediye kişiye özel tasarıma sahip bir ürün olabilir. Nike ID ile tamamen kendi zevkinize göre tasarlayacağınız ayakkabılar yaratabilir ve Koç’lara çok sevecekleri özel bir hediye verebilirsiniz.

Nike Air Force 1 Low Unlocked By You

 

Aslan burçları gerçekten de “ormanların kralı” gibidirler. Onların bu vahşi yönünü ortaya çıkarmaya yardımcı olmak için onlara safari detaylarına sahip bir sneaker alabilirsiniz

Zara

İlgili Makaleler