Burcunuza En Uygun Ev Dekorasyonu

Zodyaktaki en esrarengiz burç olan Akrep’i havalı gösteren birkaç yönü vardır. Bu esrarengizliğinin altında sevimlilik yatar. Ev tasarımında özensiz şıklık akreplerin çok hoşuna gidecektir.

Bir aslan odaya girdiği zaman herkes anlar. Aslanın tasarladığı bir oda herkesi kendine hayran bırakır. Sıcak iklimden esinlenilerek yapılan dekorasyonda hayvan baskıları, çiçek baskıları ve cesur renkler aslanlar için olmazsa olmazlar arasındadır.

Hayalperest ve duygusal balık kadınları kendilerini rahat hissedeceği şekilde bir ev dekore etmelidirler.  Açık renkler ve pamuklu kumaşlar daha rahat ve daha mutlu hissetmenizi sağlayacaktır.

Pratik ve mükemmeliyerçi olan bu burç minimalizme ve sofistike görünüme bayılır. Eve eşya alma konusunda oldukça seçici olan Başak burçları için en iyi dekorasyon tarzı modern minimalist tarzdır. Ev dekorasyonunda doğal tonlar tercih edebilir ve evinizin havasını değiştirecek sanat eserlerine bütçenizi ayırabilirsiniz.

Bu köklü toprak burcu, ahşap gibi doğal materyalleri ve cilasız taşları sevdiği gibi içindeki romantik yanı pembeye olan tutkusunu da ortaya çıkarıyor. Yapacağınız dekorasyonda evinizi doğa ile bütünleştirmek için bitkilere yer verebilirsiniz.

Cumartesi akşamı bir ayağında terlik bir ayağında stiletto olan ikizler kadını genel olarak karar vermekte oldukça zor zamanlar yaşayabiliyor. Bu kararsızlıkları onları dekorasyon konusunda da yalnız bırakmıyor. Modern çiftlik evi konsepti ikizler burcu için biçilmez kaftan olacak. Cam vitrinler, açık raf üniteleri ve porselen musluklar dekorasyonlarında modern ve sofisike bir hava oluşturacaktır. 

Kendi dekorasyon tarzını tanımlamak bazı zamanlar zor olabiliyor. Burcunuza uygun dokarasyon önerileri..

İnatçı ve iradeli kişiliğiniz gibi evinizin dekorasyonunun da savaşçı yapınızı yansıtması hoşunuza gidiyor. Demir ve çelik gibi materyaller, ateş grubundaki koç kadınlarını cezbeder ancak estetik bir görüntü de koçlar için önemlidir.

İlginç ve kural bozan tasarımlar hoşunuza gidiyor. Nostajik izler taşıyan parçaları yeni tasarımlarla birleştirmeyi seviyorsunuz. Evinizde birbirinden farklı tarzları bir araya getirerek kendi zevkinize uygun bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

Akıllıca ve pratik yaşamınız ev dekorasyonunda simetriyi ve dengeyi getiriyor. Geleneksel stilin yeni tarzla buluştuğu mobilya seçimlerini güzel desenler ve renklerle tamamlayabilirsiniz.

Terazi burcu kadınlar evini dekore ederken 50’ler ve 60’ların modern stilini beğenirler. Ev dekorasyonunuza şık bir görünüm katacak bronz ve altın gibi detaylara yer verebilirsiniz. 

Yaşamayı seven, özgür ruhlu yaylar ev dekorasyonunda da bohem ruhunu belli etmeliler. Kendilerini evlerinde rahat hissettirecek kilimler ve canlı renkler yaylar için en iyi seçim olacaktır.

Sakin gecelere bayılan birisi varsa o da yengeç kadınıdır. Rahatlık onun vazgeçilmezidir. Konforlu mobilyalar, doğal ışıklar ve kitaplık ev dekorasyonunda yengeçler için en iyi seçim olacaktır.

İlgili Makaleler