Burcunuza Özel Tırnak Tasarımı

Tırnak tasarımlarında birden fazla renkten doğan tezatlık, yüksek parlaklığa sahip ojeler, minimalist desenler veya basit vurgular… Seçim konusunda bir hayli kafanızın karışacağını düşündüğümüz için bu işi burcunuza bırakıyoruz; bırakın yıldız haritanız hafta sonu kullanacağınız tırnak tasarımınıza karar versin!

Akrep
Azimli, güçlü ve duygusal Akrep burcu, için önerimiz yıldırım motifinden yana! İçinizdeki bastıramadığınız parıltılı gücü ortaya çıkarmanın vakti gelmedi mi?

Instagram: houseofladymuck

İkizler
Canlı ve eğlenceli her şey için her zaman hazır olan İkizler, meraklı yapılarıyla dikkat çekiyor. Dama tahtasına benzeyen bu tasarım, en az sizin kadar canlı ve parlak!

Instagram: betina_goldstein

Yay
Özgür ruhlu, maceracı ve cesur olan Yay burcu, bu hafta özgür ruhunu tırnaklarına yansıtmaya kararlı! Renkli, eğlenceli, cesur ve holografik ışıltılı tırnaklar; bu hafta çok konuşulacak!

Instagram: paintedbyjools_

Boğa
İkili ilişkilerinde hem romantik hem de mantıksal bir yaklaşım sergileyen Boğa burcunun tercihi pratik ve klasik tarzlardan yana. Altın benekli bu tasarımın tarzınıza uyum sağlamakta sorun yaşamayacağı besbelli! Size bir sır, her şeye uyum sağlayan ince ışıltılı yapısı, tırnaklarınızın da favorisi olacak gibi!

Instagram: violette_fr

Oğlak
Sadık ve esprili Oğlak burcu, karar vermeden önce tüm seçenekleri gözden geçirmeye bayılır. Klasik ancak zamansız merlot gölgesi gardırobunuzda ne varsa onunla çalışmaya hazır!

Instagram: nataliemckeough

Yengeç
Duygusal, sempatik ve sadık Yengeç burcu, yumuşak pembeler ve sıcak kırmızılar ile yapacağı tasarımla, cana yakın tavrını tırnaklarına yansıtmanın yolunu bulmuş gibi!

Instagram: styleidealist

Kova
Bağımsızlığa düşkün, ilginç ve zeki dendiğinde aklımıza gelen Kova burcu; ilk tanıştığınızda soğukkanlı görünseler de kalpleri yumuşak ve yaratıcıdır. Kova burcuna özel kabarık bulut tasarımı da tıpkı sizin gibi özgür ve yaratıcı!

Instagram: klaudiacloud

Aslan
Güçlü, özgüvenli, sadık ve sıcak olan Aslan burcu için önerimiz ışıltılı ve göz kamaştırıcı desenlerden yana. En az sizin kadar göz kamaştırıcı olan tırnaklarınız bu haftanın yıldızı olmaya aday, tabi sizden sonra!

Instagram: paintboxnails

Balık
Şefkatli, sezgisel ve hassas balıklar; sanatsal ve manevi kişilikleriyle ön plana çıkıyor. Yumuşak geçişlerle suluboyayı andıran tırnak tasarımı, Balık burcu için biçilmiş kaftan!

Instagram: overglowedit

Başak
Detay odaklı, yardımsever ve dürüst olan Başak burcunun mükemmeliyetçi olduğunu bilmeyen yoktur! Kusursuz güzelliği ve abartıdan uzak tavrıyla dikkat çeken tırnakları, rüzgârlı sonbahar günlerinde içimizi ısıtmaya aday.

Instagram: harrietwestmoreland

Terazi
Nazik ve romantik tavırlarıyla gittiği her ortamda dikkat çeken Terazi burcuna önerimiz, tırnak konusunda minimallikten yana. Pembe metalik minimal tasarım, Terazi karakteri için bire bir!

Instagram: paintboxnails

Koç 
Enerjik, kendine güvenen, maceracı özellikleriyle karşımıza çıkan Koç burcu için önerimiz çok net; renk konusunda özgüvenli olun! Bir elinizde 5 tırnağınız varken, tek bir renge bağlı kalmak saçma değil mi? Beş rengin uyumundan yapacağınız tasarım, şimdiden favori modeliniz olmaya hazır!

Instagram: overglowedit

İlgili Makaleler