Calvin Klein Güneş Gözlüklerine Raf Simons Dokunuşu

İkonik Amerikan markası Calvin Klein’ın hazır giyim ve aksesuar koleksiyonlarının, Raf Simons’ın güçlü marka vizyonu ve yalın tasarım çizgisi doğrultusunda global olarak yeniden yapılandırılmasıyla birlikte, CALVIN KLEIN 205W39NYC, CALVIN KLEIN ve CALVIN KLEIN JEANS markaları dünya çapında birçok kategoride öne çıkıyor.  

CALVIN KLEIN markasını modernize eden Simons’ın yeni ve incelikli hazır giyim ve aksesuar koleksiyonlarını tamamlayacak şekilde tasarlanmış olan yeni ve lüks CALVIN KLEIN 205W39NYC markası altında en yeni güneş gözlüğü modelleri ve numaralı optik gözlükleri de bulunuyor. 

Kusursuz bir çizgide ilerleyen mimari silüetler, markanın zengin tarihinin ve gelecekteki vizyonunun yol haritasını kutlayan retro-modern bir estetiğe sahip. Simons’ın yenilikçi bakış açısıyla markaya özel yeni tasarladığı “fly-away” çerçeve köprüsü çizgili ve renk bloklu yüzeyler gibi benzersiz tasarım detaylarının yanı sıra, deri veya zımparalanmış metal gibi hassas malzemelerle birleşen yüksek kaliteli titanyum ve yivli asetattan oluşuyor. İsmini şirketin New York’ta 205 West 39th Street adresinde bulunan genel merkezinden alan CALVIN KLEIN 205W39NYC koleksiyonunun üretimi İtalya ve Japonya’da yapılıyor.

İlgili Makaleler