Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın Çarpıcı Görünümleri

Prens William ile dokuz sene önce Westminster Abbey’de Alexander McQueen elbiseyle hayatını birleştiren Cambridge Düşesi Kate Middleton o günden bugüne Sarah Burton imzalı tasarımlarla Prens Harry ve Meghan Markle’ın nikahı da dahil olmak üzere birçok davete katıldı. 

İlk çocuğu Prens George’a hamileyken William van Cutsem ve Rosie Ruck Keene’nin nikahına puantiye desenli Topshop elbise ve Ralph Lauren blazer ceket ile katılan Kate Middleton süet bir clutch ile görünümünü tamamladı.

Canongate Kirk, Edinburgh’da Zara Philips ve Mike Tindall’ın nikah törenine DAY Birger et Mikkelsen ceket elbise ile katılan Kate Middleton bu kıyafeti 2006 senesinde de giymişti. 

Alexander McQueen elbise ve Philip Treacy şapka; kusursuz görünümün formülü. 

Kate Middleton üçüncü çocuğu Prens Louis’i dünyaya getirdikten sonra Meghan Markle ve Prens Harry’nin düğünü için doğum izninden döndü. Nikah törenine McQueen ceket, Philip Treacy şapka ve Jimmy Choo ayakkabılarla katıldı. 

Kardeşi Pippa Middleton’ın James Matthewa ile St. Mark Kilisesi’nde gerçekleşen nikahına Sarah Burton imzalı pembe bir elbise ile katılan Cambridge Düşesi, Gianvito Rossi ayakkabıları ve Jane Taylor şapkasıyla görünümünü tamamladı. 

İlgili Makaleler