Coco Chanel’den Evden Çalışma Günlerinde Uygulayabileceğiniz Beş Stil Tüyosu

 

Eğer son birkaç haftadır pijamalarınızdan kopamıyor, oversized tişörtlerinizle aşk yaşıyor ve oldukça konforlu bir evde çalışma süreci geçiriyorsanız merak etmeyin yalnız değilsiniz. Ama bu giderek uzayan belirsiz süreçte oversized kıyafetler sizi esir almaya başladıysa ve kendinize biraz bakmak, daha iyi giyinmek, daha iyi hissetmek istiyorsanız Coco Chanel’in Paris’teki evinde çalışırken oluşturduğu stilinden ilham alabilirsiniz. 

Konu evden çalışma stili olunca ipek aslında hemen akla gelen seçeneklerden; ipek pijama takımı, kaftan veya gecelik sizi anında daha konforlu kılarken aynı zamanda bir Hollywood yıldızı gibi hissetmenizi sağlayacak. Eğer havanızdaysanız görünümünüzü çarpıcı terliklerle tamamlayabilirsiniz. 

Eğer video konferanslarınızda daha iş bitirici görünmek istiyorsanız bol kesim bir takım giymeyi deneyebilirsiniz. Tercih edeceğiniz kumaş türü kesinlikle keten olmalı, bu sayede hem konforunuzdan ödün vermemiş olursunuz hem de çabasız şıklığa yaklaşırsınız. 

“Duvarlar için mi giyineceğim?” diye düşünmeyin. Kendinizle ilgilenmek istediğinizde çekinmeden favori kıyafetlerinizi giyin. Unutmayın, bunu sadece kendiniz için yapıyorsunuz. 

Evden çalıştığınız günlerde stilinizde yapacağınız ufak değişiklikler inanın büyük etkiler yaratacak. Mesela Coco Chanel gibi kurdelesi olan bir saç aksesuarı kullanmayı deneyebilirsiniz, görünümünüz anında apayrı bir hava kazanacak. 

Şimdi değerli parçalarınızı kaybetmeden veya yadırgamış bakışlara maruz kalmadan en sevdiğiniz aksesuarlarınızı kullanmanızın tam sırası. Yeni yıl ya da Cadılar Bayramı partisi için aldığınız Great Gatsby incileri sonunda kullanılabilir. Hazır bu kadar özenli görünüyorken neden bu anı ölümsüzleştirmeyesiniz ki? 

İlgili Makaleler