Deborah Milano’dan Sonbahar Güzelliği

İtalyan kozmetin devi Deborah Milano, dünyaca ünlü makyaj sanatçısı Luca Mannucci’nin katılımıyla yeni ürünlerini tanıttı. Geniş ürün yelpazesiyle yalnızca Watsons mağazalarında sevenleriyle buluşan Deborah Milano, yaklaşan sonbahar öncesi göz alıcı toprak ve pastel tonlarındaki ürünleriyle İtalyan havası estirdi.

Türk kadınlarını büyük gözlü ve derin bakışlı olarak tanımlayan Luca Mannucci, sonbahar ve kış mevisiminde yapılacak makyajlar için de bir takım önerilerde bulundu. Bu sezon makyajlarda ıslak efektinin dikkat çektiği belirten ünlü makyaj sanatçısı sözlerine şöyle devam etti: ‘’Gözler ve dudaklar metalik renk tonlarıyla yapılacak ufak dokunuşlarla ön plana çıkarılabilir. Türk kadınlarına bu sezon yüz hatlarının güzelliğini ortaya çıkacak daha doğal makyajlara yönelmelerini öneriyorum. Yaklaşan soğuk günlerde de gözleri vurgulayan yoğun eyeliner çizgilerine de yer verilebilir’’ dedi.
 

Fluid Velvet Matte ruj serisi ile dudaklarda kadife modası
Deborah Milano’nun bu yıla damgasını vuracak yeni likit ruju Fluid Velvet Matte ruj serisi göz alıcı renkleriyle görenleri büyülüyor. Adına da yansıyan özel formülü sayesinde dudaklarda kadifemsi bir etki bırakan mat ruj serisi içeriğindeki özel yağlar sayesinde dudakları diğer mat rujlar gibi kurutmuyor. Ekstra neme sahip olan dudaklar Fluid Velvet Matte rujların zengin pigmentli yapısı ile de daha canlı renklerle ışıldıyor. Hafif yapısı ile dudaklara ekstra bir konfor sağlayan seride her cilt rengine uygun sonbahar kadının rengi toprak tonlarından romantik bir etki bırakan toz pembeye, gözalıcı fuşyadan kırmızı ve bordonun büyüsüne uzanan 12 farklı renk seçeneği bulunuyor.

SuperGloss ile daha dolgun ve seksi dudaklar
Dudaklara daha dolgun, yumuşak ve seksi bir görünüm kazandıran bir başka Super Gloss ruj serisi, 9 farklı renk seçeneği ile pembe ve kahverenginin en güzel tonlarını yansıtıyor. Hyalüronik asit içeren Super Gloss’lar dudaklara daha dolgun bir görünüm verirken dudaktaki çizgileri dolduruyor. E vitamini ve nar yağı ile zenginleştirilen ürün içeriği dudakları besleyerek erken yaşlanma etkilerine karşı da koruma sağlıyor.

Allıkta yüksek teknoloji
Cildin gün boyu kusursuz görünmesine yardımcı olan Deborah Milano Hi-Tech Allık, sunduğu benzersiz bir parlaklık ile makyajlara son dokuşunu yapıyor. Hi- Tech Allık, N°63 Apricot ve N°64 Rose isimli şeftali ve pembe tonlarındaki renk seçeneklerini tercihini doğallıktan yana kullananların beğenisine sunuyor.
 

İlgili Makaleler